1.4то става около 130кс... с глава и вал нещата стават лоши...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:1.4то става около 130кс... с глава и вал нещата стават лоши...punto HGT
Коментар
-
flippy89 написа: Преглед на мнениетоДнес минах на летище Иново да си сверя часовника и да видя какво съм направил с мотора.Конкурентите бяха 2-ма:Брава 1.6 16в Нисан примера 2.0 16в 140 кс Кажете според вас какво съм направил
Коментар
-
dasteri777 написа: Преглед на мнениетоСкоро ще идвам към София може да се разберем нещо да настроя чАсовника.
Скоро със едно е36 1.8 143 кс мисля беше леко ми взе старта.
После трудно влезе втората че ми бяха потни дланите и лоста поизбяга
Но на трета нещата дойдоха на място.
Със нафтова печка съм.
Коментар
-
kenguroo написа: Преглед на мнениетоСъс 184 коня замервах взимам го с 1 кола като той не направи хубав старт. После аз се окопах той ме взе 1 калник. След чипа колата стана 215 коня и вече резултата е ясен.Е46 330d 2++
Коментар
-
Днес излязох да поразходя "звяра" и стана една неорганизирана гонка.
Карам си "спокойно" и гледам в огледалото един бърз голф 4 ме настига доста бързо и ме отмина, двувратка с надпис на задния капак GTI, викам си това сигурно е 1.8Т, нема начин да не се пробвам
Закачихме се на 3 светофара, като винаги аз спирах пръв, а той след мен, ..... целата газ и си остава все след мен, никакви наченки да ме настигне и отмине, спряхме на последния светофар, поздравихме се и го питам с какъв мотор е, пичагата вика 1.9 , но светна зелено и не успях да го питам какви коне е, тЪ толко за днес.punto HGT
Коментар
-
Хубава срещичка стана днес с хонда феновете.
Замерих с 2 хонди 6-та генерация:
- 1.4 90к.с. със сменен всмукател, спортен изпускател и конусен спортен филтър
- 1.3 с насадена в-тек глава /миниме/, брутално изпълнение - прекъсвач на 9000 оборота, на 2-ра бие прекъсвач на 120км/ч, на 3-та на 180км/ч, това 180ок/ч аз на 4-та не мога да ги вдигна
А сега познайте кой беше най-отпред, жокер - 1.3-то върви повече от 1.4 и то осезаемо след 100км/чpunto HGT
Коментар
-
Паднал си и от двете,тия Хонди хич не ми харесват.1-во е било 1.3-то след това си бил ти и последна е била 1.4-така ли е,или съм във тотална грешка,или първи си бил ти след това 1.3-то и накрая другата хонда.Може и да съм се оплескал яко щото трябва да вървя да бачкам пък не ми се ходи..Последна редакция от billyboy`; 18.11.2016, 14:51.АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
billyboy` написа: Преглед на мнениетоПаднал си и от двете,тия Хонди хич не ми харесват.
Просто не са изпипани от-до както си трябва иначе наистина една добре направена 1.3 или 1.4 би ме отнесла без проблем и все пак говорим за коли направени със заводски части, което като вървеж е повече от добреpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар