Ако не се лъжа Fifth Gear имаха предаване за този Нисан, сравняваха го с Viper SRT10 1gen
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
Не знам какво сравнявали тия клоуни,но не напразно тая кола я спряха заради много смъртни случаи,включително и наш български пилот загина ако не се лъжа на Рали Златни.Не всичко е тегло,което е разковничето за вървежа на тоя нисан,но му липсва малко по-дебела ламарина за по-голяма безопасност.Меренето на коли не е само направо,не всичко е съотношение мощност/килограм.П.П.Да не забравяме уникалното Фиат Уно 2.0 Турбо,което също заради много смъртни случаи(и то на състезатели), Фиат го спират от производство.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:П.П.Да не забравяме уникалното Фиат Уно 2.0 Турбо,което също заради много смъртни случаи(и то на състезатели), Фиат го спират от производство.punto HGT
Коментар
-
pplk написа:chaveto написа:Казваш, че с твоята Крома си направил смешен Голф 5. Аз ти казвам, че със смешния Голф ти взимам старта и язък, че имаш 200к.с
Коментар
-
pplk написа:chaveto написа:Казваш, че с твоята Крома си направил смешен Голф 5. Аз ти казвам, че със смешния Голф ти взимам старта и язък, че имаш 200к.сТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
chaveto написа:pplk написа:chaveto написа:Казваш, че с твоята Крома си направил смешен Голф 5. Аз ти казвам, че със смешния Голф ти взимам старта и язък, че имаш 200к.с207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Valiosport написа:pplk, гледам че грам не си наясно, колата ти може и да върви, но не е толкова бърза колкото я изкарваш 8,5 секунди ускорение за 200к.с ако ти се виждат кой знае какво не знам какво да кажа :D Погледни данните на новият голф 7 2.0 GTD 184к.с и тогава ми хвали Кромата си :D А този голф 5 където ми разправяш, че си отнесъл е бил 1.9 105 кончета...Явно не си виждал напомпен предкамерен дизел, че си мислиш че не може да те отнесе, само ще ти подскажа, че в 1.6 ТД се вграждат К14 и К24 турбини, в момента турбото ми е надуто на 1.6 бар-а и уестгейта не е натегнат докрай Ама ще е голям резил да те резне 1.6 :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Valiosport написа:pplk, гледам че грам не си наясно, колата ти може и да върви, но не е толкова бърза колкото я изкарваш 8,5 секунди ускорение за 200к.с ако ти се виждат кой знае какво не знам какво да кажа :D Погледни данните на новият голф 7 2.0 GTD 184к.с и тогава ми хвали Кромата си :D А този голф 5 където ми разправяш, че си отнесъл е бил 1.9 105 кончета...Явно не си виждал напомпен предкамерен дизел, че си мислиш че не може да те отнесе, само ще ти подскажа, че в 1.6 ТД се вграждат К14 и К24 турбини, в момента турбото ми е надуто на 1.6 бар-а и уестгейта не е натегнат докрай Ама ще е голям резил да те резне 1.6 :DFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Valiosport написа:Говорим за дизели, това не е дизел Ами реших че е 200, щото каза 8,5 до 100 ускорение, 2.4мултижет прави такова ускорение, 1.9 няма никакъв шанс да ги направи за толкова :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
mitaka_neikov написа:Що тей прайш сега, ясно е че се ежиш на колегата, само защото знаеш, че няма да отидеш дори и да си оговорите среща!А ако се появиш, веднага се извинявам за този си пост.Ясно е на всички, много работи могат да се направят по една кола за да върви, въпроса е на твоята направени ли са?Иначе е яко да се перчиш с думите, ако тва се направи на колата ми знаеш ли къв самолет ще е :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Valiosport написа:pplk написа:chaveto написа:Казваш, че с твоята Крома си направил смешен Голф 5. Аз ти казвам, че със смешния Голф ти взимам старта и язък, че имаш 200к.сФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар