На мене мама ми е забранила да не се пускам с бензинови коли, така че сори ама ще пропусна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
tambuhtaneca написа:vensai написа:На мене мама ми е забранила да не се пускам с бензинови коли, така че сори ама ще пропусна.
Коментар
-
nsn написа:v1per написа:Имам един сивик 75 коня, приемам предизвикателства от София с всички фиатчета до 100-115 коня
Коментар
-
uBaHoBB написа:nsn написа:v1per написа:Имам един сивик 75 коня, приемам предизвикателства от София с всички фиатчета до 100-115 коняBravo 1.9d 97г
Коментар
-
Много сте напред с материала тука ве Разширена е само гарнитурата на дросела от 28 на 56мм .Сивика е "олекотен заводско" :D демек Light weight edition Има само 2 airbags, ел. рег на фаровете и серво на волана С гуми 165 70 13. Върви бих казал прилично.GTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:Много сте напред с материала тука ве Разширена е само гарнитурата на дросела от 28 на 56мм .Сивика е "олекотен заводско" :D демек Light weight edition Има само 2 airbags, ел. рег на фаровете и серво на волана С гуми 165 70 13. Върви бих казал прилично.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:v1per написа:Много сте напред с материала тука ве Разширена е само гарнитурата на дросела от 28 на 56мм .Сивика е "олекотен заводско" :D демек Light weight edition Има само 2 airbags, ел. рег на фаровете и серво на волана С гуми 165 70 13. Върви бих казал прилично.147/1.9 Жив Турбо Дявол (JTD) / 115+++
Коментар
-
Много ви е страх от тея Хонди явно :DКазах какво има по колата правено, в много доруми пише, че гарнитурата между дросела и всмуквателния колектор е единствената разлика между 75 и 90к.с. сивик 6та ген. но има разлика също до колкото разбрах и в ЕКУ-тата. Далеч съм от филмът че колата ми е супер бегачка или пък ще наказвам наред, просто това имам на разположение в момента и бих си направил кефа срещу някой който е надъхан.JTD с ремап ще дойде в повече на хондака :DGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
И аз много мразя така. 1 Civiv 101 коня купе 5 генерация ме беше наказал поне с 3 коли на старт от място до 130, а на летящ с около кола и нещо. Уж преди старта беше само генерацията пипана, накрая се оказа, че има и чип и по-къси скорости и филтър и се оказа, че скача на Е36 320...Иначе Хондите не са такива бегачки, каквито ги изкарвате собствениците им. Преди да взема Фиата, мечтаех за Сивик. Случи се така, че взех Фиата и забравих за Хонда. Но винаги са ми били интересни съревнованията с тях. Пускал съм се с 1.5 114 коня. Би си ме, ама не мисля, че е голяма сила за конете си. Сигурно щеше да е кантар с Браво 1.8 Имаше тема във форума мисля как колега с Браво 1.6 кантари 6-та генерация 1.4 90 коня. Пича с купето, дето ме наказа така лошо преди време, си взе точно 6-так 1.4 75 коня и пак започна да я човърка и да й добавя разни жокери, но така и не пожела да се пуснем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар