Ще я турбинирам на пролет и ще трябват $$$. 1170-1180кг е в момента.(олекотена, но не на варел)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
vensai написа:murdera написа:Ще я турбинирам на пролет и ще трябват $$$. 1170-1180кг е в момента.(олекотена, но не на варел)punto HGT
Коментар
-
didich написа:vensai написа:murdera написа:Ще я турбинирам на пролет и ще трябват $$$. 1170-1180кг е в момента.(олекотена, но не на варел)Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
murdera написа:Т3/Т4 T04E 2-ра ръка има само гарети, които струват майка си и баща си(особено ако са лагерници). Китайка такава ми идва на 330 лв от щатско, нова, купувана е от над 30+ човека, само позитивни коментари....дано е читаваAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
didich написа:Той Хасфалта в момента в Софето си е барут, ти вземи докарай бравото да опънем по един ластик, поне си близо за разлика от мене п.п. намерили ония уред за налягане на маслотоAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
Това с уреда го базикам Банков, че ми беше обещал един уред, който мери в барове да го разменим с моя, че моя мери в "psi" и меко казано ме дразни.Ако от някъде изпаднат ладови или други уреди на добра цена бих си сменил мойте вътре в купето.vensai, довечера към 19:30 ч мисля да съм на "пистата" Некой друг състезател да полафим п.п. vensai, ако гуметата са 195/50/15 може да ги сменим да пробвам с тоя размер как върви пунтото, ти щом не искаш да ги пилишpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Това с уреда го базикам Банков, че ми беше обещал един уред, който мери в барове да го разменим с моя, че моя мери в "psi" и меко казано ме дразни.Ако от някъде изпаднат ладови или други уреди на добра цена бих си сменил мойте вътре в купето.vensai, довечера към 19:30 ч мисля да съм на "пистата" Некой друг състезател да полафим п.п. vensai, ако гуметата са 195/50/15 може да ги сменим да пробвам с тоя размер как върви пунтото, ти щом не искаш да ги пилишAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
didich написа:Това с уреда го базикам Банков, че ми беше обещал един уред, който мери в барове да го разменим с моя, че моя мери в "psi" и меко казано ме дразни.Ако от някъде изпаднат ладови или други уреди на добра цена бих си сменил мойте вътре в купето.vensai, довечера към 19:30 ч мисля да съм на "пистата" Некой друг състезател да полафим п.п. vensai, ако гуметата са 195/50/15 може да ги сменим да пробвам с тоя размер как върви пунтото, ти щом не искаш да ги пилишBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар