Ако изпадне стоково ARL-че бих замерил, мисля че ще е интересна гонка
Пуснете се ама ARL-a ти е подарил бинокъла, пък и повечето и да имат чип надали ще ти кажат По-добре пробвай с ASZ поне да ви е равна мощността, лошото е че няма как да познаеш и да има чип...Моят все още няма чип и може да направим замерване преди да съм я чипосал, но първо ще я карам при един мой човек да регулира дюзите и да я прегледа обстойно, че ми се струва че не върви както трябва поне да знам че колата е 6 и като имам път към София ще ги замерим за спорта, но кога ще е не обещавам, засега няма да бързам да слагам чип
Едно клипчеhttp://vbox7.com/play:21087e2a1bТук нещата се случват по бавно от обикновенно, защото опертора е около 110-115кг, първи старт с не добре загряти гуми и не толко добро тръгване, тЪ говорим за ускорение на автомобил със 130 атмосферни коня с тежест над 1300 кг, бавно се случват нещата, но и тежеста е доста
Днес стана много добра среща, коли бол, куки никакви Оговорих се с едно момче с правена астра 2,0 16V оригинално 115к.с., настроена на диното на TST във Варна, дала е 80kw на гуми, предполагам това са около 125-130к.с. на мотор, направихме 3 старта, 1 равен, 1 за мен и 1 за него, общо взето колите си бяха чист кантар след втора скорост, който направеше по добър старт той беше отпред, много добре вървеше астричката.после направих един старт с БМВ Е36 320i с ванос, но нещо изостана, а втори старт не поиска да правим, че пунтото си вървяло и нямало смисъл Астричката понеже е Бургаска и на момчето му се караше направи доста стартове и всичко беше под ножа, само една хонда 130к.с. му се опря и бяха на кантар, говорим за А3 1,8Т, алфа 156 2,4 JTD с чип, но шофера каза, че нещо не вървяла като хората, голф 4 1,9 TDI с чип на около 140к.с., там нямаше състезание, БМВ Е36 320i, друг сивик с 1,6 мотор, там също нямаше състезание и така.А вие си пазете колите и бегайте да слагате зимните гуми
Днес стана много добра среща, коли бол, куки никакви Оговорих се с едно момче с правена астра 2,0 16V оригинално 115к.с., настроена на диното на TST във Варна, дала е 80kw на гуми, предполагам това са около 125-130к.с. на мотор, направихме 3 старта, 1 равен, 1 за мен и 1 за него, общо взето колите си бяха чист кантар след втора скорост, който направеше по добър старт той беше отпред, много добре вървеше астричката.после направих един старт с БМВ Е36 320i с ванос, но нещо изостана, а втори старт не поиска да правим, че пунтото си вървяло и нямало смисъл Астричката понеже е Бургаска и на момчето му се караше направи доста стартове и всичко беше под ножа, само една хонда 130к.с. му се опря и бяха на кантар, говорим за А3 1,8Т, алфа 156 2,4 JTD с чип, но шофера каза, че нещо не вървяла като хората, голф 4 1,9 TDI с чип на около 140к.с., там нямаше състезание, БМВ Е36 320i, друг сивик с 1,6 мотор, там също нямаше състезание и така.А вие си пазете колите и бегайте да слагате зимните гуми
Рано още за зимните гуми, колега. Евала на теб за гонките и аз имам огромен мерак, но нещо по Павликенско изчезнаха рейсърите и се гоня сам със себе си...
Renault Modus 1.2 16v 2006
Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX
Чак сега го виждам сори, не съм ходил никъде, но ако го бях видял по рано можеше да направим една среща, че май от четвъртък ще почнат снеговете и до там.
И ти си сток 140 кончета има ли ги под капака или ?, колко е лек тоя ремап ?, нещо друго пипано има ли освен ремапа ?Ако си навит утре преди обяд ако все още е сухо може да замерим някъде, пиши на лично в кой район на София си и може да измислим една сверка с пунтото
Коментар