Bravo_16v_103hp написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
-
Довечера ако не ми мине път дъжд и гръмотевици съм на линия за профилактика на белите дробове ... да подишаме малко чист софийски въздух, примесен с полезни съставки, като бензин, дизел, изпилени гуми, мазут, керосин и т.н.Някой с браво 1,6
, алфа 156 с 2,0 16V 150-155к.с.
някое и друго JTD и т.н.
punto HGT
Коментар
-
didich написа:Довечера ако не ми мине път дъжд и гръмотевици съм на линия за профилактика на белите дробове ... да подишаме малко чист софийски въздух, примесен с полезни съставки, като бензин, дизел, изпилени гуми, мазут, керосин и т.н.Някой с браво 1,6
, алфа 156 с 2,0 16V 150-155к.с.
някое и друго JTD и т.н.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Тая вечер ако искаш може да се видим някъде по София, защото незнам там да се събират освен във вторник и събота, иначе снощи ходих и само бях на семки, но след 21:30 се изсипаха куките и всичко приключи, имаше гонки главно м/у бмв-та и хонди, можех да карам с една дизелова алфа, но снощи бях само зрител.Ако искаш може да се разберем нещо на ЛС
punto HGT
Коментар
-
Видяхме се с колегата kiselo, полафихме, сборихме 4-5 пъти фиатитепо мазния Хасфалт на Царица Йоана, много въртене, няма зацепване, но живи и здрави ако се уцелим другия вторник ще направим едно замерване на грапавия асфалт на Булгара и ще пиша резултат
punto hgt 1,8 16V, 131к.с., 164Nm с/у stilo 1,9 JTD+чип ......к.с., ~ 300Nm
залозите могат да започнат
punto HGT
Коментар
-
emzo написа:1000кг вс 1400паднал е , според мен.Аз с либрата скачах на дизели до 150 коня, понякога успешноОтпред горе над фаровете на металните табелки на пунтото пише 900кг, а на стилото 1050 май беше, но какви са тия килограми нямам си на идея ?
punto HGT
Коментар
-
emzo написа:Убу де, каталожно са ви 200 кила разликата.Ама и ти не се прави, че си стоков- друга глава, ТС валове, изпускател, олекотена шайба
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Мани ти гонката...като се върнах се оказа че са ми вдигнали алудиту...слава богу паяк е бил...иначе пунтарата си върви и определено не е 131кс...за др път ще се подготвя и аз с някой жокерRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
emzo написа:Убу де, каталожно са ви 200 кила разликата.Ама и ти не се прави, че си стоков- друга глава, ТС валове, изпускател, олекотена шайба
3. Иридиеви свещи NGK BKR6EIX 4. Спортен изпускателен колектор supersprint, като след него цялата генерация си е оригиналната както си е излязва колата от завода, само го няма катализатора
5. Спортен филтър JR в оригиналната кутия на повече от 10 000км, защото си загубих препаратите за почистване и все още не е мит и омасляван.6. Олекотената шайба за коленовия вал я върнах на колегата, защото се оказа, че оригинално пунтото си е с алуминиева, просто нямаше смисъл да похарча едни 100лв.7. Допълнителна тежест в пунтото- 17-ки джанти с гуми 205/40/17 - може да са леки като за 17-ки, но със сигурност за по тежки от оригиналните 15-ки
- Газов инжекцион с бутилка 35л- крайно гърне Remus - тоя кютук е сигурно 10 кила- кожен салон
След морето ако остане някой лев, в което се съмнявам мисля да прежаля едни 80лв и да я кача на дино за да видя какви коне са останали в мотора
, ако си извади заводските коне ще е добре, ако има и нещо отгоре вече трябва да викам УРА, предвид грешката с главата, която направих, но така е човек се екзалтира и стават грешки.Следващи неща, които съм замислил за бъдеще време са сваляне и пълно обслужване на главата от-до, и след това чип за да съм сигурен, че всичко е ОК, но това може да стане чак следващия сезон според зависи от много неща
Тъ тайни и секретни неща по колата няма, ако можех да сваля 100-150кг от колата без да и се разваля салона и визията със сигурност щеше да върви доста добре, тогава можеше и на С20ХЕ да се скача
punto HGT
Коментар
-
didich написа:Princo написа:emzo написа:Убу де, каталожно са ви 200 кила разликата.Ама и ти не се прави, че си стоков- друга глава, ТС валове, изпускател, олекотена шайба
Каза си нещата и на място...
Само дето не ми се иска да вярвам, че е 131кс ама като дойда дано да има някой стоковец като твоето та да го пробвам...100% или ще сме на равно или ще го взема...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Ако стоковеца е в кондикция и без наливане на тежести в купето съм сигурен, че и мене ще ме вземе, правил съм два старта с купе 1,8 131к.с. и нещата бяха почти на кантар, сега незнам ако е правено нещо по купето пак няма да излезе сметката, за това най добре на асфалта и газ
А ти незнам с какви жокери ще дойдеш, ама гледай да си поне със стоковата турбина
, иначе няма смисъл да си хабим горивото :D
punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар