didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
За тогава, може и да имам някакво време, ще видя кога заминавам и кога ще е готова колата, та по средата да направим едни 400м :D Иначе снощи към 23:00 на светофара на Орлов едно Купе се опита нещо, след спирката имах вече 3 коли между нас, а бях с 3ма в колата. Ако е някой колега да си признае, да не се криеFiat Bravo HGT
Коментар
-
Hyperion написа:За тогава, може и да имам някакво време, ще видя кога заминавам и кога ще е готова колата, та по средата да направим едни 400м :D Иначе снощи към 23:00 на светофара на Орлов едно Купе се опита нещо, след спирката имах вече 3 коли между нас, а бях с 3ма в колата. Ако е някой колега да си признае, да не се криеpunto HGT
Коментар
-
Направихме 2 старта с колегата Hyperion, първия бях с малко отпред, втория бяхме на кантар. И двамата сме с газови уредби, колегата беше с нови предни гуми, предполагам, че това помага до някъде, но пък беше с бензин 95, докато аз сипах 100 на ЕКО-то, другия път и двамата със 100 октана бензинец и пак ще замерим.Имаше и колега с 318IS, с колектор, конус и чип за 100 октана бензин, но и той беше сипал 95, колата нещо не беше в час, защото беше доста назад, другия път го чакам и него да сипе хубав бензинец и ще пробваме пак.п.п. интересно на бравото стрелката на прекъсвача влизаше в червеното, след 7000 оборота, възможно ли е да е пипано нещо софтуерно ?, нещо ремап/чип ?punto HGT
Коментар
-
didich написа:Направихме 2 старта с колегата Hyperion, първия бях с малко отпред, втория бяхме на кантар. И двамата сме с газови уредби, колегата беше с нови предни гуми, предполагам, че това помага до някъде, но пък беше с бензин 95, докато аз сипах 100 на ЕКО-то, другия път и двамата със 100 октана бензинец и пак ще замерим.Имаше и колега с 318IS, с колектор, конус и чип за 100 октана бензин, но и той беше сипал 95, колата нещо не беше в час, защото беше доста назад, другия път го чакам и него да сипе хубав бензинец и ще пробваме пак.п.п. интересно на бравото стрелката на прекъсвача влизаше в червеното, след 7000 оборота, възможно ли е да е пипано нещо софтуерно ?, нещо ремап/чип ?
Коментар
-
uBaHoBB написа:didich написа:Моя си е стандартен, точно на зоната където почва червеното на обортомера на 7000 оборота, аз превключвам малко преди червената зона за да не удрям прекъсвач.punto HGT
Коментар
-
didich написа:uBaHoBB написа:didich написа:Моя си е стандартен, точно на зоната където почва червеното на обортомера на 7000 оборота, аз превключвам малко преди червената зона за да не удрям прекъсвач.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар