Bravo_16v_103hp написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
Nuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
-
Довечера ако не ми мине път дъжд и гръмотевици съм на линия за профилактика на белите дробове ... да подишаме малко чист софийски въздух, примесен с полезни съставки, като бензин, дизел, изпилени гуми, мазут, керосин и т.н. Някой с браво 1,6 , алфа 156 с 2,0 16V 150-155к.с. някое и друго JTD и т.н.punto HGT
Коментар
-
didich написа:Довечера ако не ми мине път дъжд и гръмотевици съм на линия за профилактика на белите дробове ... да подишаме малко чист софийски въздух, примесен с полезни съставки, като бензин, дизел, изпилени гуми, мазут, керосин и т.н. Някой с браво 1,6 , алфа 156 с 2,0 16V 150-155к.с. някое и друго JTD и т.н.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Тая вечер ако искаш може да се видим някъде по София, защото незнам там да се събират освен във вторник и събота, иначе снощи ходих и само бях на семки, но след 21:30 се изсипаха куките и всичко приключи, имаше гонки главно м/у бмв-та и хонди, можех да карам с една дизелова алфа, но снощи бях само зрител. Ако искаш може да се разберем нещо на ЛСpunto HGT
Коментар
-
Видяхме се с колегата kiselo, полафихме, сборихме 4-5 пъти фиатите по мазния Хасфалт на Царица Йоана, много въртене, няма зацепване, но живи и здрави ако се уцелим другия вторник ще направим едно замерване на грапавия асфалт на Булгара и ще пиша резултат punto hgt 1,8 16V, 131к.с., 164Nm с/у stilo 1,9 JTD+чип ......к.с., ~ 300Nm залозите могат да започнатpunto HGT
Коментар
-
emzo написа:1000кг вс 1400паднал е , според мен.Аз с либрата скачах на дизели до 150 коня, понякога успешноpunto HGT
Коментар
-
emzo написа:Убу де, каталожно са ви 200 кила разликата.Ама и ти не се прави, че си стоков - друга глава, ТС валове, изпускател, олекотена шайбаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Мани ти гонката...като се върнах се оказа че са ми вдигнали алудиту...слава богу паяк е бил...иначе пунтарата си върви и определено не е 131кс...за др път ще се подготвя и аз с някой жокерRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
emzo написа:Убу де, каталожно са ви 200 кила разликата.Ама и ти не се прави, че си стоков - друга глава, ТС валове, изпускател, олекотена шайбаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Princo написа:emzo написа:Убу де, каталожно са ви 200 кила разликата.Ама и ти не се прави, че си стоков - друга глава, ТС валове, изпускател, олекотена шайбаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Ако стоковеца е в кондикция и без наливане на тежести в купето съм сигурен, че и мене ще ме вземе , правил съм два старта с купе 1,8 131к.с. и нещата бяха почти на кантар, сега незнам ако е правено нещо по купето пак няма да излезе сметката, за това най добре на асфалта и газ А ти незнам с какви жокери ще дойдеш, ама гледай да си поне със стоковата турбина , иначе няма смисъл да си хабим горивото :Dpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар