тва пунто мерено ли е с теб в колата или предполагаш че е 1200 килограма че с тея предположения наближаваш килограмите на фиат купе турбо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:тва пунто мерено ли е с теб в колата или предполагаш че е 1200 килограма че с тея предположения наближаваш килограмите на фиат купе турбоpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Тя новата сигурно е още по бърза, то само гориво ще хабим Какво взе и какво е правено по нея ??п.п. във VW форума колега с пасат 1,8 8V каза, че ще ми обърне огледалата , пасата бил 93к.с. на колела, това колко е на мотор ?, ама не карал из града, само на писта.
Коментар
-
С пасата може и да е интересно, а може и действително да ме бие, защото колегата написа това цитирам "Затова ти пиша ,не всичко е коне . Те не са много но не взимаш на сериозно скорости ,въртящ момент, гуми, горивна система и т.н. Колата е 980 кг с интериор и аз съм 80 кг." , тия килограми за тая кола действително са доста малко, тоест излиза че пунтото е по тежко от пасата с около 150кг /в тия кила съм и аз/, сиреч 20-30к.с. в моя ползва едва ли биха компенсирали 150кг разлика, от което съдя, че гонката би била интересна, най много да падна хаха, но човека каза че не кара в града, така че по нататъчни разсъждения по темата се обезмислятpunto HGT
Коментар
-
Написаното от гордия собственик на уникалния Пасатор предизвика у мен смесени чувства. Досега не съм подозирал каква невероятна сила се крие в такъв двадесет и пет годишен курник.И има смелостта да говори за въртящ момент(вероятно на вентилатора на парното),горивна система,че и специални гуми.И карал само на писта.Нормално да го кара само там-прекалено мощен е за нормални пътища и не може да го удържи. Баси,такива хора са за незабавно лечение.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Написаното от гордия собственик на уникалния Пасатор предизвика у мен смесени чувства. Досега не съм подозирал каква невероятна сила се крие в такъв двадесет и пет годишен курник.И има смелостта да говори за въртящ момент(вероятно на вентилатора на парното),горивна система,че и специални гуми.И карал само на писта.Нормално да го кара само там-прекалено мощен е за нормални пътища и не може да го удържи. Баси,такива хора са за незабавно лечение.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Red Storm написа:Написаното от гордия собственик на уникалния Пасатор предизвика у мен смесени чувства. Досега не съм подозирал каква невероятна сила се крие в такъв двадесет и пет годишен курник.И има смелостта да говори за въртящ момент(вероятно на вентилатора на парното),горивна система,че и специални гуми.И карал само на писта.Нормално да го кара само там-прекалено мощен е за нормални пътища и не може да го удържи. Баси,такива хора са за незабавно лечение.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар