Тя новата сигурно е още по бърза, то само гориво ще хабим Какво взе и какво е правено по нея ??п.п. във VW форума колега с пасат 1,8 8V каза, че ще ми обърне огледалата , пасата бил 93к.с. на колела, това колко е на мотор ?, ама не карал из града, само на писта.
Тя новата сигурно е още по бърза, то само гориво ще хабим Какво взе и какво е правено по нея ??п.п. във VW форума колега с пасат 1,8 8V каза, че ще ми обърне огледалата , пасата бил 93к.с. на колела, това колко е на мотор ?, ама не карал из града, само на писта.
Ми кола с предно според мен има 5 най-много 10% загуби. Което ще рече 97-103 к.с. Пък и тия пасати са по 1200 кила. Такъв комби B3 на кантар със смъкнати алтернатор инжекция и без акумулатор на кантара на скрапа показа 1180 кила. Ако е 93 к.с. на колелата не виждам интрига, освен ако не се разберете да карате до 2000 об Верно доста хубаво си дърпа в ниските ама на средни и високи няма никой...
С пасата може и да е интересно, а може и действително да ме бие, защото колегата написа това цитирам "Затова ти пиша ,не всичко е коне . Те не са много но не взимаш на сериозно скорости ,въртящ момент, гуми, горивна система и т.н. Колата е 980 кг с интериор и аз съм 80 кг." , тия килограми за тая кола действително са доста малко, тоест излиза че пунтото е по тежко от пасата с около 150кг /в тия кила съм и аз/, сиреч 20-30к.с. в моя ползва едва ли биха компенсирали 150кг разлика, от което съдя, че гонката би била интересна, най много да падна хаха, но човека каза че не кара в града, така че по нататъчни разсъждения по темата се обезмислят
Написаното от гордия собственик на уникалния Пасатор предизвика у мен смесени чувства. Досега не съм подозирал каква невероятна сила се крие в такъв двадесет и пет годишен курник.И има смелостта да говори за въртящ момент(вероятно на вентилатора на парното),горивна система,че и специални гуми.И карал само на писта.Нормално да го кара само там-прекалено мощен е за нормални пътища и не може да го удържи. Баси,такива хора са за незабавно лечение.
Написаното от гордия собственик на уникалния Пасатор предизвика у мен смесени чувства. Досега не съм подозирал каква невероятна сила се крие в такъв двадесет и пет годишен курник.И има смелостта да говори за въртящ момент(вероятно на вентилатора на парното),горивна система,че и специални гуми.И карал само на писта.Нормално да го кара само там-прекалено мощен е за нормални пътища и не може да го удържи. Баси,такива хора са за незабавно лечение.
що бре не ти ли забавно после като не смеят да те погледнат. А знаеш ли може да е пасатор с нитроген.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Пак ще кажа, спора е излишен, защото великия пасат се кара само на писта , иначе до сега да се бях уговорил с колегата за сверка, че и на мен ми е интересно колко точно върви тоя пасат.
Кои ще напляска другия? Мареа 1.8 или алфа 156 жтд 105кс мареата е с портната и полирана глава, тръбни изпускатели, шлайфана глава с 0.3 и отворена генерация
Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Кои ще напляска другия? Мареа 1.8 или алфа 156 жтд 105кс мареата е с портната и полирана глава, тръбни изпускатели, шлайфана глава с 0.3 и отворена генерация
Марийка ако е и настроена коректно по това, което е правено си мисля, че ще подаде бинокъла на алфата.
що бре не ти ли забавно после като не смеят да те погледнат. А знаеш ли може да е пасатор с нитроген.
Коментар