Тия съм ги гледал, откачена работа и много опасна, защото тук няма предварително режисиране и т.н., всичко се импровизира на момента.Същата работа е и с GHOST RIDER, само че тук скороста е по 2-3 и нагоре https://www.youtube.com/watch?v=nNJT3hSRB8I
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
Bane
-
Довечера мисля да се разходя до Булгара, незаконни неща няма да правя, ей така да се видя с някой друг познат, да полафим, да полюпим семки, че нещо много напрежение и стрес ми се събра покрай олигофрените от входа, ако някой има желание за лаф мохабет ще се радвам да се видим и запознаем.Поздрави.п.п. този коментар да не се тълкува от модераторите като начин за организиране на незаконни гонки, защото знам че правилата на форума го забраняватpunto HGT
Коментар
-
Прибирам се преди малко и един lexus нещо много нервно мина покрай мен и викам я да си направя малко майтап. Спирам на следващия светофар до него, отзад пишеше IS250, изпускателната беше от 2 гърнета в двата края на бронята. Светва зелено, тръгнахме нормално, като минах на втора скорост цялата газ и тоя лексус ми стоеше на бронята и неможа да ме дръпне до 120-130км/ч, смисъл вървяхме на кантар и като видя, че няма да може да ме вземе и върна газта и изостана, чак се учудих, мойта, че е спряла спряла е, ама май и тия лексуси не са нищо особенно, а не като да не е дал и той ръчкаpunto HGT
Коментар
-
Нещо само луксозни автомобили ми се лепят, що така незнам.Следобяд карам зад едно infiniti m35h, кара някакъв чичко и се влачи с 30км/ч по Стамболийски, зави надясно по Константин Величков и вече не му издържах, дадох си мигач и го изпреварвам от дясната страна, явно тоя чичка ме е видял, че нещо се напъвам и като се изравнихме взе, че и той натисна, то хубаво ама до края на моя втора стоеше до мен и грам не ме дръпна, лошото е че карах на газ, а и пред мен излетя едно тико от Еко-то, тЪ трябваше да спирам, май щеше да се повтори случката с лексуса, но нямаше мегдан за каране, как ме е яд, че нямаше коридор да го видя колко върви това infinitipunto HGT
Коментар
-
След като беше започната тази тема на 06.02.2014 г. най накрая снощи се видяхме с emo91 и тествахме колите.БМВ E46 318CI 143к.с. /пълен сток/ vs Punto HGT 130+к.с. /БМВ препаратора , хаха, сега го измислих тоя прякор/ ... Емо нещо се двуоми дали да сменя бавареца и пак да минава на фиЯт Сега сериозно, БМВ-то върви доста добре и си мисля, че със стоково пунто нещата може и да са на кантар, но Емо, ако минеш на пунто ще останеш малко разочарован, защото БМВ-то си е друг клас кола и комфорта и возията ще ти липсват при пунтотоpunto HGT
Коментар
-
Винаги съм се чудил, къде да го сложа това .... https://www.youtube.com/watch?v=y6Da_jzaslM нека бъде тук. Не се смейте многоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:След като беше започната тази тема на 06.02.2014 г. най накрая снощи се видяхме с emo91 и тествахме колите.БМВ E46 318CI 143к.с. /пълен сток/ vs Punto HGT 130+к.с. /БМВ препаратора , хаха, сега го измислих тоя прякор/ ... Емо нещо се двуоми дали да сменя бавареца и пак да минава на фиЯт Сега сериозно, БМВ-то върви доста добре и си мисля, че със стоково пунто нещата може и да са на кантар, но Емо, ако минеш на пунто ще останеш малко разочарован, защото БМВ-то си е друг клас кола и комфорта и возията ще ти липсват при пунтотоBravo 1.9d 97г
Коментар
-
didich написа:След като беше започната тази тема на 06.02.2014 г. най накрая снощи се видяхме с emo91 и тествахме колите.БМВ E46 318CI 143к.с. /пълен сток/ vs Punto HGT 130+к.с. /БМВ препаратора , хаха, сега го измислих тоя прякор/ ... Емо нещо се двуоми дали да сменя бавареца и пак да минава на фиЯт Сега сериозно, БМВ-то върви доста добре и си мисля, че със стоково пунто нещата може и да са на кантар, но Емо, ако минеш на пунто ще останеш малко разочарован, защото БМВ-то си е друг клас кола и комфорта и возията ще ти липсват при пунтото'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:didich написа:След като беше започната тази тема на 06.02.2014 г. най накрая снощи се видяхме с emo91 и тествахме колите.БМВ E46 318CI 143к.с. /пълен сток/ vs Punto HGT 130+к.с. /БМВ препаратора , хаха, сега го измислих тоя прякор/ ... Емо нещо се двуоми дали да сменя бавареца и пак да минава на фиЯт Сега сериозно, БМВ-то върви доста добре и си мисля, че със стоково пунто нещата може и да са на кантар, но Емо, ако минеш на пунто ще останеш малко разочарован, защото БМВ-то си е друг клас кола и комфорта и возията ще ти липсват при пунтотоpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар