И си седнал да ми сравняваш Фиат спрямо друг автомобил по дизайн
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
didich написа:Уговорих се с колега с нисан примера с мотор 2,0 16В - 150к.с. да замерим когато се подобри времето, тЪ тоя нисан трябва да ме бие като "маче у дирек" Като има резултат ще пишаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
didich написа:320-ката си е спряла по рождение, тя няма нищо общо с нисана Нисанчето го дават под 9 секунди като ускорение 0-100км/ч, отделно пича се похвали вчера, че на доускорение е дръпнал правено А3 1,9ТДИ 170к.с. и на някакъв голф 4 АРЛ също му е подал бинокъла, тЪ смятай дали не вървиBravo 1.9d 97г
Коментар
-
didich написа:320-ката си е спряла по рождение, тя няма нищо общо с нисана Нисанчето го дават под 9 секунди като ускорение 0-100км/ч, отделно пича се похвали вчера, че на доускорение е дръпнал правено А3 1,9ТДИ 170к.с. и на някакъв голф 4 АРЛ също му е подал бинокъла, тЪ смятай дали не вървиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Някой ходи ли на драга на Сапарева баня на 01.03. http://carcult.bg/?p=225 , гледам на снимките се е отчело някакво стило и по надолу едно жълто пунто ?punto HGT
Коментар
-
didich написа:320-ката си е спряла по рождение, тя няма нищо общо с нисана Нисанчето го дават под 9 секунди като ускорение 0-100км/ч, отделно пича се похвали вчера, че на доускорение е дръпнал правено А3 1,9ТДИ 170к.с. и на някакъв голф 4 АРЛ също му е подал бинокъла, тЪ смятай дали не вървиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Вали, ето копирам думите на колегата от нисан форума: От последните минути.:Една А3( любимият ми дизел) изяде пердах на доускорение. Спряхме и ги гледаме 3 момчета, и ги питам-колко коня е?Момчетата групово викат: 170,твойта?Аз им казах 150 има няма.Те погледнаха че сме 4човека и казаха :да бе да...... Преди това един голф 4 арл падна и той с много. Карах на газ... никъде не се коментира какво е правено по А3-ката, най вероятно само с агресивен ремап трудно ще изкара + 40к.с. Аз карам с най обикновенни летни гуми купени втора ръка с ДОТ 2010 г., ти чак на сликове тръгна да се качвашpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Вали, ето копирам думите на колегата от нисан форума: От последните минути.:Една А3( любимият ми дизел) изяде пердах на доускорение. Спряхме и ги гледаме 3 момчета, и ги питам-колко коня е?Момчетата групово викат: 170,твойта?Аз им казах 150 има няма.Те погледнаха че сме 4човека и казаха :да бе да...... Преди това един голф 4 арл падна и той с много. Карах на газ... никъде не се коментира какво е правено по А3-ката, най вероятно само с агресивен ремап трудно ще изкара + 40к.с. Аз карам с най обикновенни летни гуми купени втора ръка с ДОТ 2010 г., ти чак на сликове тръгна да се качвашТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар