Говорим за дизели, това не е дизел Ами реших че е 200, щото каза 8,5 до 100 ускорение, 2.4мултижет прави такова ускорение, 1.9 няма никакъв шанс да ги направи за толкова :D
В подписа ми пише каква е, няма нужда да гадаеш.Няколко пъти ти писах, че ще те пусна да погледнеш под капака, за да познаеш дали е пипана 8,5 дават по каталог, по твоите думи нищо особено, но 8,2 за гоуф е баси изтребителя
Какво да гледам под капака на твоята, на твоята кола се гледа през буксата за диагностика, освен да сте я надули и да се увеличили горивото друго не виждам какво да сте правили. То е ясно, че щом човек иска да се гони, колата му е бъзикана :D Като цяло колата ти е чист кантар с 4-ката ми(в стоков вид), една десета разлика не е нищо, по-голяма роля играе коя е в по-добро техническо състояние и коя е "напомпена" повече, но ти тези неща си ги знаеш и без да ти ги казвам
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
То и аз това се учудих, още повече, че е автоматик, но явно си имат закачка с колегата chaveto, някой път ако имаш време да те пробвам с пунтото да видим тия 150 автоматични дизелови коне дали драпат
Не са 150 Имам си и едно 3.0 което е с Японец мотор под капак
То е ясно, че щом човек иска да се гони, колата му е бъзикана :D Като цяло колата ти е чист кантар с 4-ката ми(в стоков вид), една десета разлика не е нищо, по-голяма роля играе коя е в по-добро техническо състояние и коя е "напомпена" повече, но ти тези неща си ги знаеш и без да ти ги казвам
Аз не искам да се гоня с никого, колега. От време на време наказвам разни дето си мислят, че немските им талиги са много бързи и живеят с убеждението, че няма начин Фиат да е по-бърз П.П. Следващата ми кола няма да е Фиат. Уточнявам, да не решиш, че съм сектант. :D
Абе много скрити лимонки взеха да изкачат в тая тема, в подписа пише 2,2дци, пък под капака имало 3,0, за тоя мотор ли говорим - 3.0 DCi V6 24V, 180к.с., ако е тоя давай го и него ще го преслушаме , само да не се окаже, че е тоя - 3.5 V6 24V, който е бензинов, 245к.с.
Не ми е ясно как така сравнявате Голф и Крома. Кромата е от класа на Пасат, ако не се лъжа. А точно Голф 5 са доста спрели коли, щото си понатежават. 4-ките са доста по-вървежни.
Renault Modus 1.2 16v 2006
Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX
И ето виждаме как старата легенда Браво 1.6 вече е заменена от нов достойник - Голф 4 ТДИ 150 ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
То е ясно, че щом човек иска да се гони, колата му е бъзикана :D Като цяло колата ти е чист кантар с 4-ката ми(в стоков вид), една десета разлика не е нищо, по-голяма роля играе коя е в по-добро техническо състояние и коя е "напомпена" повече, но ти тези неща си ги знаеш и без да ти ги казвам
Аз не искам да се гоня с никого, колега. От време на време наказвам разни дето си мислят, че немските им талиги са много бързи и живеят с убеждението, че няма начин Фиат да е по-бърз П.П. Следващата ми кола няма да е Фиат. Уточнявам, да не решиш, че съм сектант. :D
Аз също не съм по гонките.Радвам се, че не си сектант
Не са 150 Имам си и едно 3.0 което е с Японец мотор под капак
С едно такова издупено 3,0 dci се гонихме от Пловдив до София.
Издупена ти е кромата, не си мисли, че е самолет.
didich написа:
Абе много скрити лимонки взеха да изкачат в тая тема, в подписа пише 2,2дци, пък под капака имало 3,0, за тоя мотор ли говорим - 3.0 DCi V6 24V, 180к.с., ако е тоя давай го и него ще го преслушаме , само да не се окаже, че е тоя - 3.5 V6 24V, който е бензинов, 245к.с.
Трябва да си напиша целия автопарк в подписа за тоя мотор говорим с 400Нм
Коментар