pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
-
didich написа:emzo написа:Опааa, дци-то ще припада с автовози :D
Коментар
-
Valiosport написа:То е ясно, че щом човек иска да се гони, колата му е бъзикана :D Като цяло колата ти е чист кантар с 4-ката ми(в стоков вид), една десета разлика не е нищо, по-голяма роля играе коя е в по-добро техническо състояние и коя е "напомпена" повече, но ти тези неща си ги знаеш и без да ти ги казвам207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
И ето виждаме как старата легенда Браво 1.6 вече е заменена от нов достойник - Голф 4 ТДИ 150 ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
... и двойките много бегат като ги пипнат, че пък те са още по леки и от 4-ките, глей к’во става https://www.youtube.com/watch?v=FIa_drJsKlY https://www.youtube.com/watch?v=dElFiQcLsp8punto HGT
Коментар
-
pplk написа:Valiosport написа:То е ясно, че щом човек иска да се гони, колата му е бъзикана :D Като цяло колата ти е чист кантар с 4-ката ми(в стоков вид), една десета разлика не е нищо, по-голяма роля играе коя е в по-добро техническо състояние и коя е "напомпена" повече, но ти тези неща си ги знаеш и без да ти ги казвамТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
pplk написа:chaveto написа:Не са 150 Имам си и едно 3.0 което е с Японец мотор под капакdidich написа:Абе много скрити лимонки взеха да изкачат в тая тема, в подписа пише 2,2дци, пък под капака имало 3,0, за тоя мотор ли говорим - 3.0 DCi V6 24V, 180к.с., ако е тоя давай го и него ще го преслушаме , само да не се окаже, че е тоя - 3.5 V6 24V, който е бензинов, 245к.с.
Коментар
-
Princo написа:И ето виждаме как старата легенда Браво 1.6 вече е заменена от нов достойник - Голф 4 ТДИ 150 ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
chaveto написа:pplk написа:chaveto написа:Не са 150 Имам си и едно 3.0 което е с Японец мотор под капак207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар