didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
E46 318 Ci, Пунто
Collapse
X
-
Събота чакаме първия сняг и няма да се получат нещата, а и мисля да ходя да сменям гумите.115-120к.с. ще дойдат слаби за пунтото, не искам да се изтъквам или нещо такова, но за да е равностойна гонката и да има интрига си мисля, че трябва да си около 140-150к.с. тогава и на мен ще ми е интересно, иначе само ще хабим гориво.punto HGT
Коментар
-
Днеска като се прибирах за първи път ми се случи така да се заиграем с някои на моя акъл..... та колегата беше с пасат 4 1.9 тди с 2 червени букви.Аз бях с мариика 1.9 жтд 110 + ремап . Преположете какво се е случило карахме по извънградски път като започнахме след един легнал полицаи дефакто от 10-20 км .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
nsn написа:emzo написа:2 червени букви може да са 101, 115 и 131к.с.ама щом пишеш в темата, значи си бил пред него.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Щом е с 2 червени, ако може да се вярва на емблемата (щото знам доста VW с паднали емблеми и после сложени някакви произволни), значи е P.D.Ако Пасата е B5, може да е 115(6) коня, който няма шанс срещу Мареата, може да е и 130(1) - тогава има някакъв шанс, ако сте се заиграли на доста голямо разстояние.Ако пасата е 5.5, то тогава може да е 101, който ще е мноооооого назад или 130(1).А Пасат B4 с 2 червени букви няма.Тия помпи дюзи така и не ги запомних 130 ли са или 131 коня и 115 или 116 коня са.
Коментар
-
didich написа:Колега Ibiza, дай да я пробваме тая марийка как върви , гледам си в Обеля, така че магистралата ни е близо, а пасата най вероятно е и по тежък от теб, така че трябва да си го тупналFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
emzo написа:Ицо, пд131 ако е било мареята ти и с чипа няма шанс.По-скоро е била някоя 115ка.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Опааа да се искажа и аз какви ги свърших тези дни ... аз съм си с браво ЖТД с готин ремап и турбо (оригиналното) на 1.2 бара , имах фронтален кулер но го махнах и съм си с оригиналния и малко препляскали дюзи (имам си даже регулатор на 5000 об. ) .... Та , пусках се с пасат Б5 1.8 Т летящ от 40-160 2 гонки - тир и половина в моя полза ... след това Ауди Б4 2.3 бензин с механичната инжекция 2 гонки летящ 40-106 - пак тир и нещо .... след това мерцедес Ц180 компресор 2009г от 0-160 - пак тир (тоя побесня :Д:Д:Д ) ... след това бмв Е90 318Д 122 коня летящ от 40-180 (щото каза пича че във високите скорости вървяло :Д ) - и той плака :Д:Д:Д колкото по нагоре толкова повече му дърпах :Д .... после отиде взе на брат си бмв-то Е92 (малко по - различно ми се видя ) 318д 143 коня (даже беше с 16" джанти - резултата беше че още на 120 пусна щото нямало смисъл :Д еми една идея по добре върви от другото от 40-120 по направих 3 коли :Д ... Ягуар 3.2( или 3.0 не го запомних но конете да :Д )V6 210 коня бензинов атмосферка , автоматик 4 скорости (мисля че модела му е XJ ) - първа дръпка 40 - 160 , 2 коли зад мен втора дръпка 60-160 (било му по удобно ) 2 коли и половина зад мен (каза че неможал да превключи ) 3-тата дръпка беше от място до 180 (като аз изобщо не бях навит за от място защото си щадя съединителя , но пък ми светна резервата и сипах 10лв нафта щото предположих че се е стоплила,поне да има някакъв шанс да го бия ) мислех че ще ме бие тъй като той е с 235 гуми 16" джанти на задно предаване автомата прави супер старт всеки път апък аз съм с Continental 175/65 R15 летни ( такива са щото бяха залежали в склада и началника ми ги даде за 120 лв двете ) но се случи нещо странно , дръпна ми една кола от 0-70 вкарах 3-та почнах да го стигам на 105 - 110 км го стигнах ,вкарах 4-та почнах да му дърпам и му направих половин кола , на 5-та видях че ме застига и на 160 предницата му ми беще до задната броня и до 180 така без промяна и му пуснах аварийните :Д(той тоя по принцип ми е приятел и спираме на отбивката и той се оправдава че тва било семейна кола , пък аз го затапех и му викам "ми то тва и то семейна кола бе Атанасе" отворих му багажника пък то там бомба паднало :Д:Д 60л. баскаса с 12" говорител усилвател и куфара с инструменти :Д , питах го да ги свалям и да се пробваме пак ама не пожела :Д .... последната гонка беше с голф 4 1.9тди 150 коня каза че е сток (викам таман за мене пък я имам 6 - 7 литра нафта и пари нямах :Д ама се пуснахме де .... от 40-160 .... и фиата си го усетих още от 2-ра че горивото е топло и че неще да върви ама си довърших гонката нищо че ме победи убедително с един тир :Д ама все пак после като поговорихме и момчето си призна че голфа е с предварение (или нещо подобно ) на помпата чип и мисля че каза че или дюзите са нови или са други не съм сигурен не го запомних тва .... ако ви кажа разхода ми какъв е ще кажете че лъжа ... забравих да кажа че имам пуснато гориво до 4600 об но се гоних до 4000 защото се боя да не направя някоя беля с тея пикаещи дюзи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар