Абе аз в Жигула форума ли се озовах . Като се чипне ХД-то, има доста Купенца, понатряскани Алфички,някоя друга турбо Капа бързи италянки колкото ти душа иска.Ставаше въпрос за 1.6 vs 1.8 ние отидохме на 200-300 коня пак.Ми хубаво както казах с 1.2 16V скачам на IS-ка и какво като ме направи спрял.Да качи той 1.2 да го видим колко върви...Точно там е въпроса - ГЕРМАНСКА кола ( това май само тука го има - някой от форума разказва случка с БМВ и веднага другите "сектанти"-остави се бе ние караме жигули само БМВ е кола...ми за кво е Фиат форум тогава ) с по малко от (хайде от мен да мине) 1.8 вървяща няма...(ако не броим и опелите (ако преживеят зимата де ))... Та хвърлям ръкавицата на всяко стоково ГЕрМАНСКо 1.2 да идва да видим колко вътрвят...Като във Алфа форума някакъв пич с Е39 М-ка (400 коня) , се кефи,че направил 2 коли на дизелова Алфа с 220 коня...ми ако Алфата беше бензин и тя 400 коня (малко по равностойно)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заигравка с БМВ 318 TI ?!?
Collapse
X
-
Princo написа:А за е36 съдите по ? 316 ? 318i ? 325,328,330,332 ...Все е36,дето хич не са спрели. Да не говорим едно 330 хд колко ще се изгаври с половината модели на фиат ...
Коментар
-
slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
uBaHoBB написа:cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
-
uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:uBaHoBB написа:cveiba написа:slav4o_vt написа:Ами това е - тежка кола, със задно с преден двигател - с кардан (големи загуби).Иначе онзи ден пак го пробвах бравото на трета - 150 без една чертичка и прекъсвач. А имаше едни клипове във vbox-а 1.6 срещу стило JTD 115 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар