wiliams написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заигравка с БМВ 318 TI ?!?
Collapse
X
-
Уверих се, че тия хора дето карам BMW-та не са в ред... Веднъж оня ден спирам на стоп оня зад мен не чака и ме изпреварва на кръстовище :D... викам си ако имаше кола колко ли приятно щеше да бъде хах... Друг пак ей така ме изпреварва и за къв чеп ме изпреварва като после чака на светофара. Зле много зле... Иска ми се ей така да се засека с някоя бмв... ама мам... стара все като тръгна се разхождам и една кола няма хах.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
uBaHoBB написа:Не мога да разбера какъв е сеира за мен ?!? Карам си най-нормално на 5-та, а някой тръгва да ме изпреварва и стои 10 минути в насрещното, докато не натисна спирачка и го пусна, щото отсреща идва кола. Е, то май заради такива сеирджии като него ставали ПТП-тата а ?Колега, а ти мислиш, че твоето Стило 115 коня е сила ли ? Ако е сток, съм убеден, че ще вървим поне на кантар до 130.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
uBaHoBB написа:Не мога да разбера какъв е сеира за мен ?!? Карам си най-нормално на 5-та, а някой тръгва да ме изпреварва и стои 10 минути в насрещното, докато не натисна спирачка и го пусна, щото отсреща идва кола. Е, то май заради такива сеирджии като него ставали ПТП-тата а ?Колега, а ти мислиш, че твоето Стило 115 коня е сила ли ? Ако е сток, съм убеден, че ще вървим поне на кантар до 130.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
uBaHoBB написа:wiliams написа:За спрялите куфари имах впредвид тези дето пише само I накрая,а че is-ката и ti-ката са малко по друга бира-съгласен,но както казах не са резачки невиждани...пример - is-ка върви до към 140-150 една задна броня пред 33-ка 1.5 карбураторния бензинояд,демек не е толкова голямо страшилище...Е46 320d от летящ кантари брава "иноишес",аз бях в бавареца до "пилота"...от къде знам ли? Ами всичките авери все Вурстове карат,сверки има редовно...Та не са сили неземни,просто всичките скачат все на коли с по 30-40 коня по малко,до като както казах не изкочи някое Пежо 100 коня и после...рев и чесане по главата като хималайски мечки...Хайде тогава да поставим въпроса така : Прочутата Is-ка или Alfa 145QV(примерно) ?Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex
Коментар
-
wiliams написа:uBaHoBB написа:wiliams написа:За спрялите куфари имах впредвид тези дето пише само I накрая,а че is-ката и ti-ката са малко по друга бира-съгласен,но както казах не са резачки невиждани...пример - is-ка върви до към 140-150 една задна броня пред 33-ка 1.5 карбураторния бензинояд,демек не е толкова голямо страшилище...Е46 320d от летящ кантари брава "иноишес",аз бях в бавареца до "пилота"...от къде знам ли? Ами всичките авери все Вурстове карат,сверки има редовно...Та не са сили неземни,просто всичките скачат все на коли с по 30-40 коня по малко,до като както казах не изкочи някое Пежо 100 коня и после...рев и чесане по главата като хималайски мечки...Хайде тогава да поставим въпроса така : Прочутата Is-ка или Alfa 145QV(примерно) ?
Коментар
-
Princo написа:uBaHoBB написа:Не мога да разбера какъв е сеира за мен ?!? Карам си най-нормално на 5-та, а някой тръгва да ме изпреварва и стои 10 минути в насрещното, докато не натисна спирачка и го пусна, щото отсреща идва кола. Е, то май заради такива сеирджии като него ставали ПТП-тата а ?Колега, а ти мислиш, че твоето Стило 115 коня е сила ли ? Ако е сток, съм убеден, че ще вървим поне на кантар до 130.
Коментар
-
А за е36 съдите по ? 316 ? 318i ? 325,328,330,332 ...Все е36,дето хич не са спрели. Да не говорим едно 330 хд колко ще се изгаври с половината модели на фиат ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
didich написа:Princo написа:Да не говорим едно 330 хд колко ще се изгаври с половината модели на фиат ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Princo написа:didich написа:Princo написа:Да не говорим едно 330 хд колко ще се изгаври с половината модели на фиат ...punto HGT
Коментар
-
didich написа:Princo написа:didich написа:Princo написа:Да не говорим едно 330 хд колко ще се изгаври с половината модели на фиат ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар