Колеги, току що се прибирам от Габрово. Бях на изпит, на който ме скъсаха. Нещо, което от много отдавна, не ми се бе случвало. След това ходих и до Техномаркет да връщам 1 флашка в гаранция, та и там много се изнервих и потеглям към Севлиево. Карам си с 80-90 зад 1 камион. И по 1 време ме настига въпросното БМВ. Гледам на огледалата - ангелски очи светкат, тъмно син Баварец Е36. Карам си зад камиона, а Бавареца зад мен. Вече се изнервих да карам зад камиона, много кал хвърляше по предното стъкло и реших да го изпреваря. Тръгвам както съм на 5-та с 90 и Бавареца веднага след мен и ме подпира мощно отзад. Свивам се вдясно пред камиона и си карам без да махам крака от педала на газта, а този Баварец седи до задната ми броня и не мръдва от там. Стигнах скорост от 130 и той още там си седи. Отсреща се появи кола и аз натиснах спирачки, за да пусна този рейсър. Мина пред мен и какво да видя ? БМВ Е36 Компакт с огромни валяци вместо гуми отзад (бяха поне 205). Помислих, че е 316 и му тежат да ги търкаля. Гледам емблемата - 318 TI. WTF ?!?Въпросът ми е каква е причината да се получи така ?1. Фиата е*е и бяга (малко вероятно нищо, че е легендарният 1.6 мотор)!2. Просто Е36 са най-спрелите коли произвеждани някога!3. Отлепила се е оригиналната емблема на този расов немски жребец, на която е пишело 316 i и този рейсър е лепнал 318 TI за заблуда на противника (най-вероятно).Споделете вашите предположения, колеги!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заигравка с БМВ 318 TI ?!?
Collapse
X
-
Re: Заигравка с БМВ 318 TI ?!?
uBaHoBB написа:Колеги, току що се прибирам от Габрово. Бях на изпит, на който ме скъсаха. Нещо, което от много отдавна, не ми се бе случвало. След това ходих и до Техномаркет да връщам 1 флашка в гаранция, та и там много се изнервих и потеглям към Севлиево. Карам си с 80-90 зад 1 камион. И по 1 време ме настига въпросното БМВ. Гледам на огледалата - ангелски очи светкат, тъмно син Баварец Е36. Карам си зад камиона, а Бавареца зад мен. Вече се изнервих да карам зад камиона, много кал хвърляше по предното стъкло и реших да го изпреваря. Тръгвам както съм на 5-та с 90 и Бавареца веднага след мен и ме подпира мощно отзад. Свивам се вдясно пред камиона и си карам без да махам крака от педала на газта, а този Баварец седи до задната ми броня и не мръдва от там. Стигнах скорост от 130 и той още там си седи. Отсреща се появи кола и аз натиснах спирачки, за да пусна този рейсър. Мина пред мен и какво да видя ? БМВ Е36 Компакт с огромни валяци вместо гуми отзад (бяха поне 205). Помислих, че е 316 и му тежат да ги търкаля. Гледам емблемата - 318 TI. WTF ?!?Въпросът ми е каква е причината да се получи така ?1. Фиата е*е и бяга (малко вероятно нищо, че е легендарният 1.6 мотор)!2. Просто Е36 са най-спрелите коли произвеждани някога!3. Отлепила се е оригиналната емблема на този расов немски жребец, на която е пишело 316 i и този рейсър е лепнал 318 TI за заблуда на противника (най-вероятно).Споделете вашите предположения, колеги!Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Re: Заигравка с БМВ 318 TI ?!?
cveiba написа:uBaHoBB написа:Колеги, току що се прибирам от Габрово. Бях на изпит, на който ме скъсаха. Нещо, което от много отдавна, не ми се бе случвало. След това ходих и до Техномаркет да връщам 1 флашка в гаранция, та и там много се изнервих и потеглям към Севлиево. Карам си с 80-90 зад 1 камион. И по 1 време ме настига въпросното БМВ. Гледам на огледалата - ангелски очи светкат, тъмно син Баварец Е36. Карам си зад камиона, а Бавареца зад мен. Вече се изнервих да карам зад камиона, много кал хвърляше по предното стъкло и реших да го изпреваря. Тръгвам както съм на 5-та с 90 и Бавареца веднага след мен и ме подпира мощно отзад. Свивам се вдясно пред камиона и си карам без да махам крака от педала на газта, а този Баварец седи до задната ми броня и не мръдва от там. Стигнах скорост от 130 и той още там си седи. Отсреща се появи кола и аз натиснах спирачки, за да пусна този рейсър. Мина пред мен и какво да видя ? БМВ Е36 Компакт с огромни валяци вместо гуми отзад (бяха поне 205). Помислих, че е 316 и му тежат да ги търкаля. Гледам емблемата - 318 TI. WTF ?!?Въпросът ми е каква е причината да се получи така ?1. Фиата е*е и бяга (малко вероятно нищо, че е легендарният 1.6 мотор)!2. Просто Е36 са най-спрелите коли произвеждани някога!3. Отлепила се е оригиналната емблема на този расов немски жребец, на която е пишело 316 i и този рейсър е лепнал 318 TI за заблуда на противника (най-вероятно).Споделете вашите предположения, колеги!
Коментар
-
Е 205 гуми валяци ли са бе колега?! :DАма и 2ра точка не е далеч от истината!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Ами със 33-ката от подписа 1.3 90 магарета скачах на 320 Е36,естествено ме взимаше но доста несигурно,а 318 или и 16 си ми бяха спецялитет за по леката с около 300кг алфичка... Абе под 320 са си куци кончета,а и доста пъти съм бил свидетел как Пежо 106 110 коня кантари Е36 със 2.5 под капака(до лъм 140-150км/ч примерно)... Това че е 140 коня компота не го прави бегачка неземна,и със Пунтака бих се пуснал та и тир да ми направи,все пак си остава германска баба Цоцолана...Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex
Коментар
-
За спрялите куфари имах впредвид тези дето пише само I накрая,а че is-ката и ti-ката са малко по друга бира-съгласен,но както казах не са резачки невиждани...пример - is-ка върви до към 140-150 една задна броня пред 33-ка 1.5 карбураторния бензинояд,демек не е толкова голямо страшилище...Е46 320d от летящ кантари брава "иноишес",аз бях в бавареца до "пилота"...от къде знам ли? Ами всичките авери все Вурстове карат,сверки има редовно...Та не са сили неземни,просто всичките скачат все на коли с по 30-40 коня по малко,до като както казах не изкочи някое Пежо 100 коня и после...рев и чесане по главата като хималайски мечки...Хайде тогава да поставим въпроса така : Прочутата Is-ка или Alfa 145QV(примерно) ?Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex
Коментар
-
Бре одавна не бях чел темите в раздела...то имало прогрес...преди не се скачаше чак на такива коли ) 318ти ми дръпа стилото...пък какво остава за 1.6 браво/а ) Този пич или ти е гледал сеира или е бил 316 с тЮнинг надпис на багажника...ама пак добре, че не е бил сложил великото М отзад...тогава каква ли щеше да е темата... Бравото скъса м3-ка...е това вече е друга дума...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Колеги, за какво си говорите тук?Аз не разбирам.Към автора на темата: Колега, ръгаш 4-та и си ГАЗ.Ако трябва и 3-та. И пак ГАЗ. До ламарината. това е ФИАТ. Само стикерите ще ти гледат. Понимаеш?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Не мога да разбера какъв е сеира за мен ?!? Карам си най-нормално на 5-та, а някой тръгва да ме изпреварва и стои 10 минути в насрещното, докато не натисна спирачка и го пусна, щото отсреща идва кола. Е, то май заради такива сеирджии като него ставали ПТП-тата а ?Колега, а ти мислиш, че твоето Стило 115 коня е сила ли ? Ако е сток, съм убеден, че ще вървим поне на кантар до 130.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар