Младежи и девойки, в събота мисля да разбутам бензиновата помпа на колата, ако времето е хубаво естествено, че на газ работи перфектно но на бензин е отврат, ще се търси и причината за теч на хидравличното масло и защо маркучите на радиатора се надуват. Ако някой има желание да помага да с акъл или пръсти да пише, бира има от къде да се вземе, паркинг голям, така че моля заповядайте.пп Ако някой има възможност да довлече и една диагностика ще е супер, че мойта вече я няма налична.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малка среща за взаимопомощ и биричка.
Collapse
X
-
Къде и към колко часа? Ако не ми мине котка път ще довтасам. Имам диагностика ама с ръцете съм малко зле все още и не съм за физически изпълнения много подходящ.П.П. И да не вали де....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
-
Ами относително е щот зависи от вас, като кажете и слизам долу.Паркинга се намира на кръговото на 4-ти км. в посока Червено знаме. Абе срещу арена армеец. Като завъртиш по кръговото и тръгнеш към Червено знамеведнага има автобусна спирка и до нея е входа за паркинга. ако идваш от Младост и Дружба като се спускаш от Цариградско шосе към кръговото в дясно преди дасе включиш в кръговото.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Младежи, и тая среща явно ще се наложи да пропадне, колата влиза при бате Стефан събота сутринта.Симптомите са заминаващ си антифриз, надути маркучи, вода и пара от ауспуха, понижена мощност, трудното палене е възможно де е от мокра свещ.Радостно е че поне маслото е чисто за сега. Та ще съм там събота сутринта.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
veselin10 написа:Към колко, да мина все пак да се видим.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
veselin10 написа:По принцип става.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар