Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и отзиви от ИТАЛФЕСТ 2013

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вероятно по количеството на тези работи се разбира колко яко е било!... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Аз пък да подчертая, че членовете на Сдружение Фиат форум България, като най-активни фенове, демонстрираха висок спортен дух и се включиха във всички състезания. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 На снимките:Вили - Пит-стоп жениЛъчо - Пит-стоп мъжеОги - Майсторско управлениеПешо - ДрагЖоро - Авто-родеоJimy - Италианско преследване
    Прикачени файлове
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

MartoModev написа:
      Ти май на БМВ събор не си ходил
      Силно се надявам мнението да ти е шега! Относно за входа не мисля, че е проблем за някой една кутия цигари! Лично аз съм доволен от феста, макар и с малко хора изживяването беше прекрасно!

Коментар

Защо да е шега?Казвам само,че на тази марка съборите са с по най-малко 2000 коли и близо 5000 души.И за 2 дни които го провеждат се случват доста повече неща.Аз нямам италианска кола или БМВ но не ми е проблем да ида и на едното и на другото място и да се видя с приятели и познати.Затова казвам,че има разлика.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Кой е сложил лента за регистрационен номер на предния ми номер по време на Италфеста? И по-интересното е защо?

Коментар

Аз.Стори ми се някак си "гол" номера отпред.Грешка ли съм направил? Трябва ли да се извинявам?Дължиш, или по-скоро аз, два и пеесе на касата на ФФБ.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
              Аз. ...
              Как си казва бързо ... без съпротива?! Той Оги си има идея, че отпред никой няма да го забележи, но ... не е прав! И подкрепям колегата lhristov!Иначе сериозно ... благодаря ВИ колеги за страхотният уикенд!!!! Забавлявах се по всякакъв възможен начин. И на пистата, и в съревнованията извън нея беше много яко!Благодаря на организаторите, че се бяха постарали за един перфектен ИТАЛФЕСТ. Поздравявам всички, с които се запознах ... наистина много работа бяхте свършили по организацията. Важен е факта, че всичко протече без инциденти, като изключим омачканата 155-ца ... на автородеото!п.п. ще помоля за нещо ... дали е възможно да публикувате пълните резултати от проведените състезания?! Първенците ги поздравяваме, но и ние след тях искаме да направим сверка "къде се намираме"
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ще ги публикуваме, само да се синхронизираме, че едните са у мен, другите - у Явор, третите - при Цецо... Колкото до лентата за номера - при положение, че са точен брой - в момента единия комплект е разполовен. това от една страна, а от друга - след като самият аз не съм си сложил такава лента - не виждам защо някой друг трябва да поема самоинициатива и да го прави. Сега какво да я правя тая една лента, която стои сама сред другите? А тая, която ми е на номера? Как да я сваля, без да я счупя и без да си счупя табелата?

Коментар

Ще си я платиш като я потрошиш.
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Колеги към кой трябва да се обърна за клиповете от драга? И по-специално търся момчето, което ми залепи една камерка на покрива при една от гонките Искам да погледна този клип, ако е възможно
                    FIAT Coupe 16VT

Коментар

Това би трябвало да са хората, които професионално снимаха феста. Доколкото имам инфо - утре ще е готово всичко (монтажът). За повече подробности - ЛС на Bodom (за предпочитане в Алфа-форума).

Коментар

снимки? видео?
                        Haters Gonna Hate

Коментар

Снимки - никой не дава, всеки си ги пази, каквото има качено в галерията - това е. Виж в Алфа-форума, там колегите са качили доста снимки. Видео - очакваме момчетата от MXM да го подготвят и да ни го дадат. Когато е готово - ще го пуснем, няма да си го крием за нас.

Коментар

Малко снимки от мен, останалите ще намерите в галерията!
                            Прикачени файлове

Коментар

Още малко конвертирани снимки:
                              Прикачени файлове

Коментар

Снимките на Джими вече са в галерията.

Коментар

Working...
                                X