Колеги ще можете ли да ми обясните с две думи каде по точно на бул.България се намира бензиностанция ЕКО.За да знам от каде да мина и да дойда този път и аз на срещата.ЕТО ТУК:Въпреки че сме я пускали тая карта 100 пъти...
Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Колеги ще можете ли да ми обясните с две думи каде по точно на бул.България се намира бензиностанция ЕКО.За да знам от каде да мина и да дойда този път и аз на срещата.
Като идваш посока от Бояна, след Димитър Несторов, точно преди моста, там има някакъв техникум по текстил май беше - до него е. Или ако идваш от центъра, правиш обратен завой на първия светофар - винаги съм се чудил дали не е забранен? Съответно ако идваш от пазара на Иван Вазов завиваш надясно, а ако идваш от Красна Поляна и съотвентите квартали от тази посока, минаваш Медицинска Академия и инфекциозна болница, и завиваш наляво. И едно пояснение - Еко-Петролиум е, синя, да не се бърка с ЕКО - тия гръцките червените.
Срамота, загубих се в София търсейки тази вечер Еко-то . По-точно си мислех че имам представа каде е, ама се бъркал и после на сляпо не я открих. Зле съм с имената на улици Имах най-доброто желание да дойда, следващия път ще гледам да знам каде отивам То пък май ще е на друго място, дано е по лесно за откриване от моята скромна личност
Коментар