Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Google-карта със срещите на форума и местопол. на съфорумци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Google-карта със срещите на форума и местопол. на съфорумци

Благодаря на колегите от Ланча форума, където видях темата, и се надявам да не се сърдят, че им я "крада". Колеги, започнах да правя една карта и се надявам на вашата помощ. Картата е съставена в два слоя, засега и искам да отбележа всички места, на които се провеждат редовни срещи на форума, като това ще е първият слой. Вторият - може да го направим по подобие на темата в Ланча-форума, кътдето всеки желаещ може да се отбележи и да остави своите телефони за контакт. Смятам, че такава тема ще е много полезна. Тъй като не съм се занимавал кой знае колко с Гугъл и софтуерите им, някои неща са ми малко чужди, но ще се справим. За начало - вижте картата и моля да ми докладвате за всякакви нередности и пропуски, ако знаете някъде да се провежда редовна среща - пишете да я добавя или ако отбелязана среща вече не се провежда - пишете да бъде премахната. Ако има желаещи да помагат - мисля, че има възможност да бъдат добавени и да редактират картата. Ето и линка към картата: КАРТА СЪС СРЕЩИТЕ НА ФОРУМА И МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА СЪФОРУМЦИ/ Ако опитате да отворите този линк с браузър IE 8, най-вероятно ще видите празен екран. Опитайте с друг браузър. Как да покажете местоположението си - вижте ТУК

Срещата в Русе, от години не е на оказанто на картата място.

Коментар

Взел съм го от темата за срещи. Посочи я къде е, да го оправя из темите.

Коментар

emzo, прочетох и изтрих мястото преди да изтриеш мнението си (което между другото е в нарушение на т. 1.16 от правилата на форума). В крайна сметка - има ли там срещи или не? Хайде колеги, никой ли не иска да се добави на картата? Вижте картата на КЛБ каква е жотина: ТУКdurex_a - виж дали този път съм уцелил русенската?

Коментар

Абе, от другата страна на пресечката е, ама пак е добре +-50-60метра.

Коментар

ogi28b написа:
            emzo, прочетох и изтрих мястото преди да изтриеш мнението си (което между другото е в нарушение на т. 1.16 от правилата на форума). В крайна сметка - има ли там срещи или не? Хайде колеги, никой ли не иска да се добави на картата? Вижте картата на КЛБ каква е жотина: ТУКdurex_a - виж дали този път съм уцелил русенската?
            Оги я дай един Жокер как да се впишем
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

За препоръчване - ползвай старата версия на ’Карти’. Избираш си място, с дясно копче на мишката избираш ’Центриране на картата тук’, тя се центрира, след което в лявата половина, където е панела за управление - в горната му дясна част има едно бутонче, което като го натиснеш, се отваря допълнително прозорче с линк към точно тази позиция на картата. Копираш линка, слагаш го тук,, а после аз ще го сложа на тази карта. Ако искаш - заедно с линка може да напишеш всякаква друга информация. Пиша от чилифона, като седна на компа, ще сложа и картинки.Ето, да речем ако искаш да те отбележа на националния стадион, с дясното копче натискаш върху него и избираш Центриране тук:
              Прикачени файлове

Коментар

След като си центрирал картата на което място искаш:1. избираш бутончето LINK, отваря се прозорчето с линка върху картата2. Слагаш отметката за съкратен линк, за да не натоварваме страницата, че иначе изплюва един линк, дълъг 43 реда3. Копираш линка и го слагаш тук във форума. Заедно с линка пишеш каквато друга информация искаш, която аз ще добавя към описанието на твоето местоположение. Може да центрираш картата не точно върху дома или работното си място, а върху някое голямо кръстовище в близост. Това е с цел сигурност, защото все пак картата ще е публично видима и достъпна за всички.
                Прикачени файлове

Коментар

аре аз тогава да открия парада http://goo.gl/maps/sk6yttodorshalev телефон 0887308140
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev добавих те

Коментар

[quote="todorshalev"]аре аз тогава да открия парада http://goo.gl/maps/sk6yttodorshalev телефон 0887308140Ей, това Тошовците все сме първи!!!http://goo.gl/maps/0oVyikamtosh
                      Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
                      Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

avvasilev https://www.google.bg/maps?ll=43.528...tperm&t=m&z=19
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Добавих ви.

Коментар

http://goo.gl/maps/2yGZD

Коментар

Живееш постоянно в Козлодуй и искаш там да бъдеш отбелязан?!?

Коментар

Working...
                              X