Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DEICIDE 666 написа:
    Газ на 1,15лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Крас какво стана с картите за Еко?
    Чакам да го получи Килар който се занимава с картите на национално ниво.След това да ми прати карти.Ще го обсъдим на Уеста От много обич и вино да не забравите че си обичаме и колите
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

някой покрай нас, ще минава ли?

Коментар

deivid написа:
        някой покрай нас, ще минава ли?
        Готов си
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Снимки от днес
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги и колешки (ако има), на 21.02(неделя) Часът ще се уточни до 2 дена. Срещата ще се проведе във пицария "Маргарита". Тя се намира срещу Практикер. Има вероятнос да дойдат от VOLVO-клуб и AUDI-клуб. Във момента провеждам прегворите със VOLVO. А за AUDI, колегата DEICIDE 666 ще каже какво става. Те дали ще дойдат.

Коментар

deivid написа:
              Колеги и колешки (ако има), на 21.02(неделя) Часът ще се уточни до 2 дена. Срещата ще се проведе във пицария "Маргарита". Тя се намира срещу Практикер. Има вероятнос да дойдат от VOLVO-клуб и AUDI-клуб. Във момента провеждам прегворите със VOLVO. А за AUDI, колегата DEICIDE 666 ще каже какво става. Те дали ще дойдат.
              Там не е ли мизерийка
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                deivid написа:
                Там не е ли мизерийка
                Междудругото и аз така съм чувал, но не съм ходил.
                Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Ако искате да сме из "Славейков" нейде тази седмица, мога да предложа едно кафенце до Учителския. Собственикът ми е приятел, нищо няма да пречи да съберем две-три маси и да пийнем по бира/кафе/сок А ако държите на пицария, то "Романс"-а в парка или пък "Джърси" до Свободния, са по-добрите предложения, според мен!
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

И ей тука www.zelenika-bg.com имам връзки И 10%, надявам се! Някой път може да направим по-сериозна сбирка с преспиване, разходка в гората и др.
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ок.Въпрос на време и следя нещата.Това е супер идея за среща между марките.Или ще се напием или ще ги наредим на една линия,но никога и двете нали?
                      ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

la squadra azzurra написа:
                        И ей тука www.zelenika-bg.com имам връзки И 10%, надявам се! Някой път може да направим по-сериозна сбирка с преспиване, разходка в гората и др.
                        Имайте го в предвид, и като вариант за "регионалната" среща. Пуснах го и на заралии, да си мислят по темата
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

deivid написа:
                          Срещатата ще се състои. Във 16 часът на Маргаритата (от пред). НЕДЕЛЯ! Ще има представители на VOLVO и AUDI

Коментар

deivid написа:
                            deivid написа:
                            Срещатата ще се състои. Във 16 часът на Маргаритата (от пред). НЕДЕЛЯ! Ще има представители на VOLVO и AUDI
                            Миииии, щом казваш! Заради ентусиазмът ти, ще дойда! Пък и съм на 100-тина метра, все пак
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Значи извинявам се специално на теб колега "baroveca", но срещатата вече е със сигорен час 16ч. Заведението е запазено и нямате право на отсъствия !!! А пък ако някой закъснее, ще плаща сметката. Напълно сериозен съм

Коментар

deivid написа:
                                Значи извинявам се специално на теб колега "baroveca", но срещатата вече е със сигорен час 16ч. Заведението е запазено и нямате право на отсъствия !!! А пък ако някой закъснее, ще плаща сметката. Напълно сериозен съм
                                Като гледам ти си станал кръстник, така че ти май поемаш сметката. Колегата е BAVARECA.П.П. Мене пак ще ме няма. Живи и здрави на последната среща за месеца ще се видим.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X