Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за 20-ти говорим, колега. Всяка неделя си правим среща
    popara801 написа:
    Книжка кола не кара.Тва не си ли го чувал някъде?Я да отиваш на среща.Момчетата кво ще правят без тебе?Майтап бе ти си знаеш.
    Колега знам че аз я карам колата, а не книшката. Ама нали като я взех колата, цялата рода се изреди да ми мармори :X

Коментар

Днес няма да успея за срещата Сега се прибирам от буен рожден ден на приятел,а в 14:00 трябва да съм в Черноморец да приготвям матряла за домашната ракия която ще варим утре :D
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ами аз съм на линия. Я на барзо да съобщи кой ще идва

Коментар

Я,я, я, като си бях тука колко Ви мрънках за срещи всяка неделя, заминах за София и Вие го направихте... тц тц...И в колко часа е тая среща, че да Ви видим какво правите

Коментар

в 16:00 на "Уеста"

Коментар

deivid написа:
              в 16:00 на "Уеста"
              ок, ще се постарая да съм там

Коментар

Ами, кво да кажа за днес - ЖЕЛЕЗНИ СМЕ!!! Въпреки проливния дъжд и наводнените улици среща имаше. Доста други форуми само могат да ни завидят на желанието и приятната атмосфера! Ще се радвам и на Ичера бургаската група да покаже присъствие и да си изкараме приятно
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Аз като гледам как вали вънка може да направим една нощтна среща да се попарзаляме малко.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Е, събрахме се, може да бяхме малко, но качествени Разбрах и че пунтото може да плува - перфектно :D

Коментар

la squadra azzurra написа:
                      Ами, кво да кажа за днес - ЖЕЛЕЗНИ СМЕ!!! Въпреки проливния дъжд и наводнените улици среща имаше. Доста други форуми само могат да ни завидят на желанието и приятната атмосфера! Ще се радвам и на Ичера бургаската група да покаже присъствие и да си изкараме приятно
                      Браво момчета! Наско,ако има снимки да ми ги пратиш по скайпа да ги метна в галерията.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 амм, че то някои снима ли??

Коментар

Снимки този път не направихме, просто защото времето не позволяваше/вятър, дъжд и др./. Знаеш как е на плажа през декември А в заведението просто не се сетихме, че една бесна компания ни тормозеше с "Доко, Доко", "И ловец съм и рибар съм" и др. велики хитове!
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Верно си е било тормоз И мен така ме тормозиха в събота вечерта
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

от сега задавам вапроса: В неделя ще се събираме ли или вече за догодина? Какво ще кажете за новото ми аватарче :P

Коментар

deivid написа:
                                от сега задавам вапроса: В неделя ще се събираме ли или вече за догодина? Какво ще кажете за новото ми аватарче :P
                                Мноу яко Ма май има правописна грешка А относно предстоящата среща - аз съм на Копривщица
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X