На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01. Иначе идеята, както и преди съм казвал, е страхотна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
la squadra azzurra написа:На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01. Иначе идеята, както и преди съм казвал, е страхотнаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:la squadra azzurra написа:На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01. Иначе идеята, както и преди съм казвал, е страхотна
Коментар
-
Italian написа:ей какво замисляте хишници не забравяите за сливенските фиатченца поне за моя вече сам лицензиран(с книшка) и мога да дойда и на луната ако кажете
Коментар
-
deivid написа:то както винаги, аз като се обадя и всико млаква Утре малко ме самнява ама ще ва вида какво ще кажите тука преди да си легнаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
deivid написа:la squadra azzurra написа:Ти взимай пак Бравата и идвай, снимките са станали много убави от последният пътFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар