Ей хора,как е при вас бе?Тука заваля снежец и много гот за бегачката.Там имате ли си или не?И за утре здраво ще се видим,а? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:Ей хора,как е при вас бе?Тука заваля снежец и много гот за бегачката.Там имате ли си или не?И за утре здраво ще се видим,а? :DAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Пък аз преди малко правих перуети зад метро на асфалтираната им площадка, където им са входовете за зареждане Доста се повъртях, и сигурно са ме записали на охранителните камери. :P Гумите ми добре се представиха. Общо взето сцеплението е сравнително добро на лапавица. Обаче като отворих багажника пред нас и ...Добре че не бяхме купили яица. Щяха да са на омлет.
Коментар
-
Joro написа:Пък аз преди малко правих перуети зад метро на асфалтираната им площадка, където им са входовете за зареждане Доста се повъртях, и сигурно са ме записали на охранителните камери. :P Гумите ми добре се представиха. Общо взето сцеплението е сравнително добро на лапавица. Обаче като отворих багажника пред нас и ...Добре че не бяхме купили яица. Щяха да са на омлет.
Коментар
-
strajaro написа:идвамеFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар