Колеги тази неделя ? Аз съм вече на линия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Мен не ме бройте тая седмица.Ще колим никулденски прасета И ще ви помоля отново да се включите в благотворителната акция на форума.Знам че периода е труден,но и по 5 лева да отделим пак ще е нещо.Касичката е в Наско"la squadra azzurra".В понеделник ще преведем парите по сметката.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Колеги утре се очертава да имаме път към вашия град 4-ри човека от стара загора.Ако искате да ви изтеглим срещата в 14:00 часа да се срещнем на вашето място Уеста.Защото ще бързаме да се прибираме все пак е никулден.Пишете ако имате желание за такова нещо. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Колеги утре се очертава да имаме път към вашия град 4-ри човека от стара загора.Ако искате да ви изтеглим срещата в 14:00 часа да се срещнем на вашето място Уеста.Защото ще бързаме да се прибираме все пак е никулден.Пишете ако имате желание за такова нещо. :DEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:popara801 написа:Колеги утре се очертава да имаме път към вашия град 4-ри човека от стара загора.Ако искате да ви изтеглим срещата в 14:00 часа да се срещнем на вашето място Уеста.Защото ще бързаме да се прибираме все пак е никулден.Пишете ако имате желание за такова нещо. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар