la squadra azzurra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А така има раздвижване по темата :D В комплекса говорих за събиране през януари,не за друго,а за да имаме време са го обсъдим и да минат резервациите покрай празниците.Места ме увериха че ще имат за 20-30 човека(поне аз за толкова питах,не знам колко ще са мераклиите).Относно разстоянията :Бургас-Ичера 120км.Стара загора-Ичера-95км.За справка ползвах Бгмапс(това е маршрут през Сливен и по пътя който ползвахме да стигнем до Карандила).Надявам се да хванем що годе добро време и почистени пътища.Това е като предложение за сега,очакваме и други предложения.
Коментар
-
krasio_79bs написа:А така има раздвижване по темата :D В комплекса говорих за събиране през януари,не за друго,а за да имаме време са го обсъдим и да минат резервациите покрай празниците.Места ме увериха че ще имат за 20-30 човека(поне аз за толкова питах,не знам колко ще са мераклиите).Относно разстоянията :Бургас-Ичера 120км.Стара загора-Ичера-95км.За справка ползвах Бгмапс(това е маршрут през Сливен и по пътя който ползвахме да стигнем до Карандила).Надявам се да хванем що годе добро време и почистени пътища.Това е като предложение за сега,очакваме и други предложения.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:krasio_79bs написа:А така има раздвижване по темата :D В комплекса говорих за събиране през януари,не за друго,а за да имаме време са го обсъдим и да минат резервациите покрай празниците.Места ме увериха че ще имат за 20-30 човека(поне аз за толкова питах,не знам колко ще са мераклиите).Относно разстоянията :Бургас-Ичера 120км.Стара загора-Ичера-95км.За справка ползвах Бгмапс(това е маршрут през Сливен и по пътя който ползвахме да стигнем до Карандила).Надявам се да хванем що годе добро време и почистени пътища.Това е като предложение за сега,очакваме и други предложения.
Коментар
-
Н-ВЪЛКЪТ написа:да колега и на мене ми се идва ама много проблеми.първо със старата кола ся здравословно и така.тази седмица ако не се обърка нещо ще съм там.иначе какво става нещо ново,интересно?
Коментар
-
teo-666 написа:здравейте колеги и от мен от скоро влизам в форума и сега видях че имало и срещи и да попитам мога ли и аз да се присъединя с моята FIAT BRAVAАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар