Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

la squadra azzurra написа:
    Не се бъзикайте с баба Киа, юнаци! Тя е с наднормено тегло и на баир се задъхва/пък и се полюшква повечко по завоите/
    Да бе да ама за сметка на това събира цял футболен отбор,така че всичко си има предимство. :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

та кога ште е датата ?
      Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

А така има раздвижване по темата :D В комплекса говорих за събиране през януари,не за друго,а за да имаме време са го обсъдим и да минат резервациите покрай празниците.Места ме увериха че ще имат за 20-30 човека(поне аз за толкова питах,не знам колко ще са мераклиите).Относно разстоянията :Бургас-Ичера 120км.Стара загора-Ичера-95км.За справка ползвах Бгмапс(това е маршрут през Сливен и по пътя който ползвахме да стигнем до Карандила).Надявам се да хванем що годе добро време и почистени пътища.Това е като предложение за сега,очакваме и други предложения.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          А така има раздвижване по темата :D В комплекса говорих за събиране през януари,не за друго,а за да имаме време са го обсъдим и да минат резервациите покрай празниците.Места ме увериха че ще имат за 20-30 човека(поне аз за толкова питах,не знам колко ще са мераклиите).Относно разстоянията :Бургас-Ичера 120км.Стара загора-Ичера-95км.За справка ползвах Бгмапс(това е маршрут през Сливен и по пътя който ползвахме да стигнем до Карандила).Надявам се да хванем що годе добро време и почистени пътища.Това е като предложение за сега,очакваме и други предложения.
          Ами освен да пуснеш темата към средата на декември и да гласим дата за такава среща.Дано се съберем пак толкова,а защо не и повече хора. :D
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            krasio_79bs написа:
            Ами освен да пуснеш темата към средата на декември и да гласим дата за такава среща.Дано се съберем пак толкова,а защо не и повече хора. :D
            То пускането на тема лесна работа,ама мисля да изчакам да минат празниците че да видим финансовият аспект на задачата как ще бъде.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Няма страшно, градски! Ша късаме пак билетчета по 6 лв Живот и здраве, по-късно пак ще го обсъдим туй мероприятие приятно
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

днеска събирахте ли се? аз бях на свинска смърт
                punto gt3 98'

Коментар

Little Bullet написа:
                  днеска събирахте ли се? аз бях на свинска смърт
                  събрахме се. Даже та видях, май, покрай краставицата към 18 без нещо.

Коментар

здр колеги,как вървят срещите?

Коментар

Н-ВЪЛКЪТ написа:
                      здр колеги,как вървят срещите?
                      Добре вървят,ти къде се губиш бре.Айде ела да разгледаме новата придобивка
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

да колега и на мене ми се идва ама много проблеми.първо със старата кола ся здравословно и така.тази седмица ако не се обърка нещо ще съм там.иначе какво става нещо ново,интересно?

Коментар

Н-ВЪЛКЪТ написа:
                          да колега и на мене ми се идва ама много проблеми.първо със старата кола ся здравословно и така.тази седмица ако не се обърка нещо ще съм там.иначе какво става нещо ново,интересно?
                          Новото и интересното е че се опитваме да съберем някой лев за благотворителната кампания на форума.За сега сме се включили Наско,Живко и аз.Надявам се и други колеги да се включат с колкото могат,крайния срок ще е в неделя.Не е задължително да са големи суми и по 5 лева дет има една приказка се е в полза. Така че колеги очакваме и други желаещи да помогнат.Парите ги събира Наско"la squadra azzurra" ако имате желание да помогнете се свържете с него или с мен.И да оздравяваш бързо
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

здравейте колеги и от мен от скоро влизам в форума и сега видях че имало и срещи и да попитам мога ли и аз да се присъединя с моята FIAT BRAVA

Коментар

няма такива "може ли". задължително е присъствието Всяка неделя от 16ч. на "Уеста"

Коментар

teo-666 написа:
                                здравейте колеги и от мен от скоро влизам в форума и сега видях че имало и срещи и да попитам мога ли и аз да се присъединя с моята FIAT BRAVA
                                Добре дошъл във форума. Ще се радваме да се виждаме на срещите.
                                Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                                Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                                Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Working...
                                X