Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

la squadra azzurra написа:
    Утре, предполагам, срещата на "Уест" си остава в 16.00?! Мисля, че ще успеем да се върнем дотогава от Сливен и да се видим на по една бирка
    И аз съм на същото мнение,хубаво е да се съберем и в Бургас.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Утре, предполагам, срещата на "Уест" си остава в 16.00?! Мисля, че ще успеем да се върнем дотогава от Сливен и да се видим на по една бирка
      Аз вече до 16 ще съм изпратил гостите и ще съм на линия. ПП: Много ми се идваше до Сливен да го Е...А
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        krasio_79bs написа:
        Аз вече до 16 ще съм изпратил гостите и ще съм на линия. ПП: Много ми се идваше до Сливен да го Е...А
        Аре вземай гостите с вас за Сливен.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колеги последно колко човека с коли се събрахме, освен пълния ван на колегата? Сутринта ще доида на омв-то в 8:30 ако не вали
          punto gt3 98'

Коментар

Little Bullet написа:
            колеги последно колко човека с коли се събрахме, освен пълния ван на колегата? Сутринта ще доида на омв-то в 8:30 ако не вали
            С коли щяха да бъдат колегите z_sutrov и S.W.A.T., ако не се лъжа! Но и двамата имат уважителни причини и няма да могат да присъстват. Май щеше да има и един колега, който имаше желание после до Ямбол да отскочи, но не съм сигурен кой е и дали все още е на линия за пътуването. Тъй че, със сигурност ще има един ван
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ммммхъм добре тогава сутримта ще дойда пък ще видим
              punto gt3 98'

Коментар

Little Bullet написа:
                ммммхъм добре тогава сутримта ще дойда пък ще видим
                Предлагам ти да си оставиш лачената колица на паркинга на ОМВ и да се повозиш с нас Пък после ще ходим на "Уест"-а с наште си МПС-та
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

krasio_79bs написа:

Коментар

И аз мога да изкоча в 16.00
                    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                    Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                    Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Браво, ще се съберем поне на Уест-а. Колегите ще разкажат какво са харесали за мероприятие с преспиване на Карандила.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

еее браво за сбирката получила сее много яки снимки
                        Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

ко стана, никой нищо не казва... Да не ревете още от яд, че недойдохте в Сливен

Коментар

Толкова тежко ми дойде ... да го преместя ... мали мали
                            Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

Е, да попишем малко, че колегата Дейвид го сърбят пръстите вече Ето, вече има два наложащи въпроси за обсъждане. Няма да ги степенувам, започваме с идеята за събиране на кръчма с колегите от другите форуми. Има няколко предложения за евтини кръчми из комплексите, вие на какво мнение сте - ще се съберем ли по този въпрос Вторият се отнася за тазгодишната коледна кампания на форума за дома в Кюстендил. Идеята е, да се съберем всички заедно и един от нас да внесе сумата от името на бургаската група. Можем да го обсъдим на срещата в неделя, така всеки ще може да си прецени дали ще има възможност, пък дори и с малко да помогне да се осъществи голямата идея на Фиат Форума. Те, това е! Мислете и пишете!
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Вторият се отнася за тазгодишната коледна кампания на форума за дома в Кюстендил. Идеята е, да се съберем всички заедно и един от нас да внесе сумата от името на бургаската група. Можем да го обсъдим на срещата в неделя, така всеки ще може да си прецени дали ще има възможност, пък дори и с малко да помогне да се осъществи голямата идея на Фиат Форума. Те, това е! Мислете и пишете!
                                След първи ще се включа с каквото мога,за сега съм я окъсал и чакам да взема заплата.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X