здр колеги как е настроението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
la squadra azzurra написа:nai7 написа:la squadra azzurra написа:Още веднъж да напомня на колегите, има ДВЕ места във вана, с който смятаме да отидем до Сливен. За гориво си разделяме по 6 лв. на човек! Който има свободно време в неделята да заповяда!
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Тъкмо за последната неделя на месеца трябва да изкарам типото от бокса Остава ми да си намеря калник и да си събера една рейка ... Немога да си намеря оригинален десен фар, че ми е мътен от камъчета джамлъка Май ще се възползвам от момента предната броня да я направя и в цвят заедно с огледалата :D
Коментар
-
Ахааа, пробваш ме значи! Предполагах, че си на работа, ама леко се израдвах на поста ти, че ще станеш част от пътуването Айде, други желаещи, моляяяяя! Да бием заралии по присъствие, че са много активни нещоооооAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Ахааа, пробваш ме значи! Предполагах, че си на работа, ама леко се израдвах на поста ти, че ще станеш част от пътуването Айде, други желаещи, моляяяяя! Да бием заралии по присъствие, че са много активни нещоооооFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Ахааа, пробваш ме значи! Предполагах, че си на работа, ама леко се израдвах на поста ти, че ще станеш част от пътуването Айде, други желаещи, моляяяяя! Да бием заралии по присъствие, че са много активни нещооооо
Коментар
-
nai7 написа:la squadra azzurra написа:Ахааа, пробваш ме значи! Предполагах, че си на работа, ама леко се израдвах на поста ти, че ще станеш част от пътуването Айде, други желаещи, моляяяяя! Да бием заралии по присъствие, че са много активни нещооооо
Коментар
-
nai7 написа:la squadra azzurra написа:Ахааа, пробваш ме значи! Предполагах, че си на работа, ама леко се израдвах на поста ти, че ще станеш част от пътуването Айде, други желаещи, моляяяяя! Да бием заралии по присъствие, че са много активни нещоооооFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:nai7 написа:la squadra azzurra написа:Ахааа, пробваш ме значи! Предполагах, че си на работа, ама леко се израдвах на поста ти, че ще станеш част от пътуването Айде, други желаещи, моляяяяя! Да бием заралии по присъствие, че са много активни нещооооо
Коментар
-
Еми едно ауди остро спря на пешеходна до 0ла км/ч и типото не успя /при около 40км/ч / + малка дистанция от моя страна и влажен път, вече имам почти всичко и я мятам Ще си правя и от 2те рейки една, че лошо блъска ... Най-накрая ще сложа и бронята с халогените даже мисля да я правя с мат и цвят а огледалата също в цвят цялата предница боя + може би единия заден калник че е лошо правен преди години. Даже може да сменя и таблата с бушоните и средната конзола и тапицерията по вратите'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар