Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно Уно мяркам в една пресечка на Булаир... с 15-ки джанти Алесио, същото ли е?
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
      Едно Уно мяркам в една пресечка на Булаир... с 15-ки джанти Алесио, същото ли е?
      Колега,няма ли да се разходиш с нас до Сливен?
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

как му са кара такъв Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Как ще питаш тай... Ти си, тука капитана. Направо идвай. ...казваш и толкова

Коментар

deivid написа:
          как му са кара такъв Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Как ще питаш тай... Ти си, тука капитана. Направо идвай. ...казваш и толкова
          Ти да мълчиш,чи кот ми се ослушваш с тая среща.....,аре в неделя на ОМВ в 8.30 часа.Това е капитанска заповед!
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Въпросче към "Н-ВЪЛКЪТ",ти няма ли да ни осветлиш по въпроса с промяната в гаража?http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=4640
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              deivid написа:
              Ти да мълчиш,чи кот ми се ослушваш с тая среща.....,аре в неделя на ОМВ в 8.30 часа.Това е капитанска заповед!
              Тъй вярно, СЪРРР

Коментар

kiler_4o написа:
                @little bullet - малко офтопик, но само да кажа, че много отдавна искам да видя това уно Ще се радвам ако ми пишеш в skype: kiler_4o , за да може като си идвам в Бургас ако нямаш нищо против да измислим нещо Аз съм го виждал уното, но само паркирано, искам да го видя в движение
                нямаш проблем, ще те повозя (то не е много интересно де) стига да съм свободенspark написа:Едно Уно мяркам в една пресечка на Булаир... с 15-ки джанти Алесио, същото ли е?колега маного си наблюдателен, Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , а и си познавач на джанти
                punto gt3 98'

Коментар

Тъкмо за последната неделя на месеца трябва да изкарам типото от бокса Остава ми да си намеря калник и да си събера една рейка ... Немога да си намеря оригинален десен фар, че ми е мътен от камъчета джамлъка Май ще се възползвам от момента предната броня да я направя и в цвят заедно с огледалата :D
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Въпросче към "Н-ВЪЛКЪТ",ти няма ли да ни осветлиш по въпроса с промяната в гаража?http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=4640
                    :D еми да това е новата придобивка в отбора на . надявам се да се освободя от работа за да дойда с вас до Сливен.предполагам че след обяд няма да има среща на ’’WEST’’ nali?

Коментар

Н-ВЪЛКЪТ написа:
                      krasio_79bs написа:
                      :D еми да това е новата придобивка в отбора на . надявам се да се освободя от работа за да дойда с вас до Сливен.предполагам че след обяд няма да има среща на ’’WEST’’ nali?
                      Айде да ти е честита новата придобивка,много женски създания да и търкат седалките За "Уеста"не знам дали ще има сбирка,но не виждам проблем колегите които няма да идват в Сливен по една или друга причина да си направят среща на "Уеста".Ако се върнем по навреме мисля да се отбием и на "Уеста " и да споделим как е минало на Сливен.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        spark написа:
                        Колега,няма ли да се разходиш с нас до Сливен?
                        За съжаление няма да мога, ще имам работа извън Бургас тоя уикенд и още не знам точно кога.@Little Bullet: Що нямаш стикер, да не си в нелегалност?
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз няма да идвам в Сливен. Няма да имам възможност. Другата седмица ще дойда на "Уеста"
                          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                          Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                          Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Още веднъж да напомня на колегите, има ДВЕ места във вана, с който смятаме да отидем до Сливен. За гориво си разделяме по 6 лв. на човек! Който има свободно време в неделята да заповяда!
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              Още веднъж да напомня на колегите, има ДВЕ места във вана, с който смятаме да отидем до Сливен. За гориво си разделяме по 6 лв. на човек! Който има свободно време в неделята да заповяда!
                              Значи така,за мен няма ли място бре колега.

Коментар

nai7 написа:
                                la squadra azzurra написа:
                                Значи така,за мен няма ли място бре колега.
                                Айде, бре! Ела да те повозя, за теб ще има отстъпка като редовен клиент
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X