Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="krasio_79bs"]
    Н-ВЪЛКЪТ написа:
    ще се постарая но не обещавам. :P а иначе срещата с нощувка ли ще е. :D
    Нали е в неделя сутринта.Каква нощувка?Ще си направим среща и ще огледаме хижите за нещо по-сериозно за следващи срещи с нощувки. [/quoteе да де ама да питам.ще се постарая но не убещавам.

Коментар

WANTED!!! Четирима мераклии за пътуването за срещата в Сливен! Засега във вана сме трима! Напомням на всички колебаещи се, че има място за още 4 човека. Горивото на партийка и се получава скромната сума от 5,28 лв. на калпак. Айде, народеееее
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
        WANTED!!! Четирима мераклии за пътуването за срещата в Сливен! Засега във вана сме трима! Напомням на всички колебаещи се, че има място за още 4 човека. Горивото на партийка и се получава скромната сума от 5,28 лв. на калпак. Айде, народеееее
        Ами ако има задръстване може да стане по 5,43 на калпак Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Въх, ша земим да са откажим тогаз Таман навих момчетиите, ти пък ся - задръствания
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Абе popara801 стига си спамил в темата на бургъзлии
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

"...Таман навих момчетиите...
              Мойто момче, да не си консумирал 50-градусова водица? Нещо много странна грешка си направил Бих дошъл, но лева ми е много ограничен. Положението не е цветно.

Коментар

Много се умълчахте колеги,неделя наближава.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Много се умълчахте колеги,неделя наближава.
                  Ша зема да дойда и аз,ама май ще съм на работа във неделя.Иначе кой не иска да патува със на Наско парахода,аз до София напрооо са ....... от кеф.

Коментар

Хм, усещам тука, че някой се бъзика с Киата . Ама догодина в Шампионската лига пак ще ходим с нея, май
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Хм, усещам тука, че някой се бъзика с Киата . Ама догодина в Шампионската лига пак ще ходим с нея, май
                      Няма майтап колега,наистина колата е много подчертавам много добре особено третия ред седалки като се пуснат и се вземат 2-3 бири,малиииии само да има кой да кара.

Коментар

Стига си говорил такива работи, че сега колегата Deivid ша земи да са навий за Сливен Знам, че го влече....далечното пътуване. Пък и в крайна сметка офертата е повече от добра
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Стига си говорил такива работи, че сега колегата Deivid ша земи да са навий за Сливен Знам, че го влече....далечното пътуване. Пък и в крайна сметка офертата е повече от добра
                          ooo така ли, и няма да ми кажеш. Нещо ме избягваш, мене

Коментар

deivid написа:
                            ooo така ли, и няма да ми кажеш. Нещо ме избягваш, мене
                            Няма такова нещо! Напротив, радвам се на момчета като теб А и пътешествието на цялата ни група ще бъде едно забавно пътуване, надявам се! Мисля, че 6 лв. за гориво/в двете посоки/ е повече от добра оферта И 4-5 лв. за сандвичи и бира - ето я десятката за неделята....
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

дам 10 кинта ще стигнат. ама ся мноо работи искам взема, напрая. малко пари. и са чудя,

Коментар

Направо те чакаме в 8.30 ч. на ОМВ на х-л Мираж в неделята. Къде не си ги дал тея 10 лв. Поне ще разведрим уикенда, дето се вика. И все се каня да те питам - тази зелена Брава на аватара чия е, да не би бъдещият автомобил
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X