Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

la squadra azzurra написа:
    Ааааа, да бе! Аз за какво всъщност се включих, пък то ко стана :D Има вече, от големите/надпис Fiat Forum Bulgaria/ и кръглите! Платил съм ги по 2 лв. големите и по 1 лв. кръглите, има по около 15-ина от вид!
    Малките какви са за външно или вътрешно лепене?
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

http://vbox7.com/play:b9c152c6 - хахахахахах гледайте го до края ... хахах :D
      Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

ShadowMaster написа:
        http://vbox7.com/play:b9c152c6 - хахахахахах гледайте го до края ... хахах :D
        Рашаните велики,велики.И да си настроят уреда,че...Но попринцип за такова заяждане може да се озовете в някой затвор в Тайгата,затова не правете такива експерименти там.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

абе момчета, я ми кажете колко кинта ще ми излезе такова нещо http://www.youtube.com/watch?v=3JL7jz_a4AU груба цена. Купе на фиат126п и двигател на пистарка?

Коментар

Аз да запитам колегите от Бургас една работа.Преди малко се срещнах със Стоян(bavareca),та той ме пита за някаква Мареа като моята само че синя с бургаски номер и форумски стикер на задния прозорец.Булка му на Стоян я мярнала по пътя някъде.Та въпроса ми е има ли друга Мареа Уикенд дето да е от Бургас пък аз да не знам.Аз за други Мареии освен на Боян и Живко не се сещам,но те и двете са седан и не са сини на цвят.Да се надяваме че скоро може да има и друг "параход" на срещите.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Аз да запитам колегите от Бургас една работа.Преди малко се срещнах със Стоян(bavareca),та той ме пита за някаква Мареа като моята само че синя с бургаски номер и форумски стикер на задния прозорец.Булка му на Стоян я мярнала по пътя някъде.Та въпроса ми е има ли друга Мареа Уикенд дето да е от Бургас пък аз да не знам.Аз за други Мареии освен на Боян и Живко не се сещам,но те и двете са седан и не са сини на цвят.Да се надяваме че скоро може да има и друг "параход" на срещите.
              има като твойте със бува "А" на рег. номера, ако това питаш.

Коментар

deivid написа:
                krasio_79bs написа:
                има като твойте със бува "А" на рег. номера, ако това питаш.
                Разбрах само че е като моята и че е със стикер.Стана ми чудно кой е колегата че не се познаваме
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

На стаааарите срещи преди около 3 години на Уест-а имаше две Мареи, но само по един път са идвали хората. Единия човек беше от Несебър или Поморие. Но тогава големи стикери нямаше. А ако е с голям стикер, сигурно просто някой си е поръчал.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

deivid написа:
                    абе момчета, я ми кажете колко кинта ще ми излезе такова нещо http://www.youtube.com/watch?v=3JL7jz_a4AU груба цена. Купе на фиат126п и двигател на пистарка?
                    Ти хубаво си решил да си вземеш такава кутийка, ама помислил ли си теоретично, по какъв начин ще успееш да влезеш....дори и да допуснем, че успееш, нямам желание да си представям как ще караш :P Сигурно с краката навън P.S. Сега като погледнах снимката забравих да ти спомена, че вчера пак ходих при майстора Накрая ще взема да му я даря безвъзмездно, за да не може да ми я върне повече и да иска Придържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"
                    Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.

Коментар

SaS написа:
                      deivid написа:
                      Ти хубаво си решил да си вземеш такава кутийка, ама помислил ли си теоретично, по какъв начин ще успееш да влезеш....дори и да допуснем, че успееш, нямам желание да си представям как ще караш :P Сигурно с краката навън P.S. Сега като погледнах снимката забравих да ти спомена, че вчера пак ходих при майстора Накрая ще взема да му я даря безвъзмездно, за да не може да ми я върне повече и да иска
                      аман за части става "абе момчета, я ми кажете колко кинта ще ми излезе такова нещо http://www.youtube.com/watch?v=3JL7jz_a4AU груба цена. Купе на фиат126п и двигател на пистарка?" някой няма ли да ме светне какви пари излиза такова нещо

Коментар

Ами всичко е според зависи Зависи за колко ще купиш частите какви ще са и кой и за колко пари ще се навие да го направи Големите спънки виждам в привода от мотора към скоростната кутия и подбирането или изграждане на подходяща кутия за мотора, защото тея обороти и коне не са покрити от неограничено количество нютони отгоре отгоре ми идват едни 5-6 хиляди за приличен проект от клас картинг Придържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Колеги,днес е четвъртък.Нещо сте се умълчали за среща тази неделя.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сигурно ще дойда
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                              Ами всичко е според зависи Зависи за колко ще купиш частите какви ще са и кой и за колко пари ще се навие да го направи Големите спънки виждам в привода от мотора към скоростната кутия и подбирането или изграждане на подходяща кутия за мотора, защото тея обороти и коне не са покрити от неограничено количество нютони отгоре отгоре ми идват едни 5-6 хиляди за приличен проект от клас картинг Придържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"
                              По повод на червените думички, не знам откъде идва предупреждението, иначе бих си казал мнението на ЛС. Освен, че тази тема е за срещите, мисля, че е и място за т.нар. виртуална среща на същите тези хора, които ходят на уреченото място, дата и час. Мисля, че темите, които се дискутират наживо, намират своето продължение и тук, което според мен е нормално, тъй като вече се познаваме един друг и очакваме разбиране и подкрепа, като съграждани и нещо повечеПридържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

добре, повече няма да говоря. сакън да не задам някой по интересен въпрос :X Другите могат, аз да не мога. хуу няма да говоряПридържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

Working...
                                X