Днес поръчах около 15 кръгли стикера и 10-ина от дългия, като всичките са за вътрешно залепване! Който иска да пише тук или на ЛС, кръглият е 1 лв., дългият - 2 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
la squadra azzurra написа:Браво бре, тука голяма организация кипи! Вие жени и дечурлига нямате ли си, а? Събота - тренировки, неделя - срещи, ралита, после пак срещи! Блазе им на ергените, а, Живко
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Браво бре, тука голяма организация кипи! Вие жени и дечурлига нямате ли си, а? Събота - тренировки, неделя - срещи, ралита, после пак срещи! Блазе им на ергените, а, ЖивкоEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:la squadra azzurra написа:Браво бре, тука голяма организация кипи! Вие жени и дечурлига нямате ли си, а? Събота - тренировки, неделя - срещи, ралита, после пак срещи! Блазе им на ергените, а, Живко
Коментар
-
SHADOW написа:колеги аз искам един от краглите защото нямам имам само от дългия значи в събута като се видим ще съм счупил касичката да събера левче да си зема :D :D :DAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:SHADOW написа:колеги аз искам един от краглите защото нямам имам само от дългия значи в събута като се видим ще съм счупил касичката да събера левче да си зема :D :D :D'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
мен ме каниха от организаторите на ралито от нашата фирма - хубаво място щели да ми осигурят, ама отказах...навън времето е само за топлоизолация п.п. днес и утре - без мен... евентуално довечера ако ши пийте бира некъде мога да се завъртя да ви видя...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:мен ме каниха от организаторите на ралито от нашата фирма - хубаво място щели да ми осигурят, ама отказах...навън времето е само за топлоизолация п.п. днес и утре - без мен... евентуално довечера ако ши пийте бира некъде мога да се завъртя да ви видя...
Коментар
-
krasio_79bs написа:donnna написа:мен ме каниха от организаторите на ралито от нашата фирма - хубаво място щели да ми осигурят, ама отказах...навън времето е само за топлоизолация п.п. днес и утре - без мен... евентуално довечера ако ши пийте бира некъде мога да се завъртя да ви видя...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:krasio_79bs написа:donnna написа:мен ме каниха от организаторите на ралито от нашата фирма - хубаво място щели да ми осигурят, ама отказах...навън времето е само за топлоизолация п.п. днес и утре - без мен... евентуално довечера ако ши пийте бира некъде мога да се завъртя да ви видя...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар