Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес поръчах около 15 кръгли стикера и 10-ина от дългия, като всичките са за вътрешно залепване! Който иска да пише тук или на ЛС, кръглият е 1 лв., дългият - 2 лв.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
      Браво бре, тука голяма организация кипи! Вие жени и дечурлига нямате ли си, а? Събота - тренировки, неделя - срещи, ралита, после пак срещи! Блазе им на ергените, а, Живко
      Имаме си, ама не сме младоженци като вас. Те тия вашите проблеми са само до 7-мата година след брака Ние вече чукнахме 10 и се чувствам почти като ерген Жената гледа да ме разкара да не й се пречкам като шета из къщи, аз пък гледам да избягам от тъпите сериали, които вървят по телевизора... Ще дойдете и вие на наш’та Живот и здарве да е само

Коментар

Кръгли стикери и в мен има десетина, ще донеса. Клубни са, безплатни. Конкуренция

Коментар

Браво бре, тука голяма организация кипи! Вие жени и дечурлига нямате ли си, а? Събота - тренировки, неделя - срещи, ралита, после пак срещи! Блазе им на ергените, а, Живко
          О аз съм се разбрал с Краси за утре ,че я захващаме още от 10 на кафе и по програмата за уикенда. Аз нямам проблеми , че вече съм с хълка(нещо не я нося май).
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
            О аз съм се разбрал с Краси за утре ,че я захващаме още от 10 на кафе и по програмата за уикенда. Аз нямам проблеми , че вече съм с хълка(нещо не я нося май).
            И Дейвид ще се присъедени с нас за програмата утре
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
              Кръгли стикери и в мен има десетина, ще донеса. Клубни са, безплатни. Конкуренция
              Ми не знам, булката от агенцията каза "левче"! Ще си взема един от твоите тогава за Алфата
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

колеги аз искам един от краглите защото нямам имам само от дългия значи в събута като се видим ще съм счупил касичката да събера левче да си зема :D :D :D
                FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

SHADOW написа:
                  колеги аз искам един от краглите защото нямам имам само от дългия значи в събута като се видим ще съм счупил касичката да събера левче да си зема :D :D :D
                  Няма нужда да я чупиш, от Ямбол ще ни донесат безплатни Пък аз после ще залея пазара с тези от 1 лв.
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

SHADOW написа:
                    Няма нужда да я чупиш, от Ямбол ще ни донесат безплатни Пък аз после ще залея пазара с тези от 1 лв.
                    Направо си зъл гений
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

хаха мерси предварително на теб и на колегите от ямбол :P
                      FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

мен ме каниха от организаторите на ралито от нашата фирма - хубаво място щели да ми осигурят, ама отказах...навън времето е само за топлоизолация п.п. днес и утре - без мен... евентуално довечера ако ши пийте бира некъде мога да се завъртя да ви видя...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          мен ме каниха от организаторите на ралито от нашата фирма - хубаво място щели да ми осигурят, ама отказах...навън времето е само за топлоизолация п.п. днес и утре - без мен... евентуално довечера ако ши пийте бира некъде мога да се завъртя да ви видя...
                          Не бой се,до обяд ще се вдигне мъглата и ще се постопли.А дет се казва "Сухо дупе,риба не яде".Утре сме на "Уеста" в 16:00.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            donnna написа:
                            Не бой се,до обяд ще се вдигне мъглата и ще се постопли.А дет се казва "Сухо дупе,риба не яде".Утре сме на "Уеста" в 16:00.
                            мчи не е ли по това време Ливърпул - Манчестер??? вий как я мислите тая работа
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              krasio_79bs написа:
                              donnna написа:
                              мчи не е ли по това време Ливърпул - Манчестер??? вий как я мислите тая работа
                              Малиии,на поляната пред блока да играят няма да изляза да ги гледам.Мачове дават през ден.Ралито е един път в годината.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

А аз съм толкова запален по футбола ,че в хола де се вика да ми играят няма да им обърна внимание.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X