Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поиграх си малко със сайта за тениските.Направих скрийншотове на всички модели и цветове пролетно-есенни блузи и пуловери.На всяка снимка се вижда описание на продукта,размери в наличност към момента и цена на продукта.Разликите в цените са поради различните модели(блуза пролет-есен,лека вата и пуловер).На пръв поглед нямат разлика,но са различни по дебелина.Гледайте мислете и ако решите в неделя на срещата ще направим списък за поръчка.Обявените цени са за 1.бр с ДДС без ДОСТАВКА.Точна цена на доставката ще имаме когато ги поръчаме.Ако сме 5-6 човека които да поръчаме ще ни излезе по 1-2 лева приблизително.За да се вижда по-добре кликнете на надписа за оригинал и поле още веднъж за да се види в голям размер.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

deivid написа:
      готов си. Гледайте това Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 http://vbox7.com/play:a6dc2c19 , http://vbox7.com/play:08829d0e , абе я ми кажете това каква кола беше http://vbox7.com/play:b62a9a4b загатка
      Корвет е колата xD 4.1 до 100... Имах удоволствието да се повозя в едно такова и да го поогледам, има диференциал като на мотокар , а осмака е учудващо нисък Луда машина с много пластмаса :D
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

krasio_79bs написа:
        Поиграх си малко със сайта за тениските.Направих скрийншотове на всички модели и цветове пролетно-есенни блузи и пуловери.На всяка снимка се вижда описание на продукта,размери в наличност към момента и цена на продукта.Разликите в цените са поради различните модели(блуза пролет-есен,лека вата и пуловер).На пръв поглед нямат разлика,но са различни по дебелина.Гледайте мислете и ако решите в неделя на срещата ще направим списък за поръчка.Обявените цени са за 1.бр с ДДС без ДОСТАВКА.Точна цена на доставката ще имаме когато ги поръчаме.Ако сме 5-6 човека които да поръчаме ще ни излезе по 1-2 лева приблизително.За да се вижда по-добре кликнете на надписа за оригинал и поле още веднъж за да се види в голям размер.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

краси ако искаш може да идем до работата на майка да видиш как вървят нещтата там. ще качиш снимките на фанелките на фотоапарата или на тел.

Коментар

deivid написа:
            краси ако искаш може да идем до работата на майка да видиш как вървят нещтата там. ще качиш снимките на фанелките на фотоапарата или на тел.
            Ще идем,чакай да видим има ли мераклии за фанелки.Не ми се струва удачно ако сме 2-3ма мераклите да я занимаваме.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

това няма да е проблем. Ако стане майка ще ги шие, което значи, че ще станат здрави. Майка ми е минала през всички големи фирми в бургас и всеки я иска на работа, ама никой не дава пари. То със шефката на майка трябва говориш. Ако има грешка или нещо друго в изказването, сорка. Сега ставам и не знам какво става

Коментар

Ей, гларуси, какво решихте за неделя?Ние ще идваме ПОНЕ 2 коли хора. Не съм се чул още със skip дали и той ще идва.Къде и кога да се съберем ПРЕДИ ралито в неделя, за да го гледаме заедно?

Коментар

Immortal написа:
                  Ей, гларуси, какво решихте за неделя?Ние ще идваме ПОНЕ 2 коли хора. Не съм се чул още със skip дали и той ще идва.Къде и кога да се съберем ПРЕДИ ралито в неделя, за да го гледаме заедно?
                  За сега не се очертава да се събираме за самото рали.Доста хора ще са с приятели и познати и искат да застанат на различни места по пистата.Срещата ще е след надпреварата.Аз ще ви чакам като топъл хляб.Поемам ангажимента да ви посрещна и да гледаме заедно състезанието,надявам се на пистата да има и други хора които да се присъеденят към нас.Имаш ми телефона,знаеш къде живея,като наближиш Бургас ми звъни да ви посрещна.Снощи се видяхме с "Бавареца",обади ми се да ми донесе малко рекламни брошури за състезанието.Ще се видим с него някъде из боксовете.Няма да може да присъства на срещата поради факта че след състезанието ще трябва да си приберат апаратурата и другите чудесии от пистата.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз предлагам ако могат да ни чакат на ОМВ-то на входа на Бургас и да ходим заедно натам.Само да пишат час. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Аз предлагам ако могат да ни чакат на ОМВ-то на входа на Бургас и да ходим заедно натам.Само да пишат час. :D
                      Откриването в неделя е обявено за 10:45,а старта е в 11:00 часа.Мисля че около 9:45 е добре да се съберем на ОМВ до Метро и от там да отидем на пистата(имайте едно на ум че колите ще е добре да ги оставим някъде около Била и от там да отидем пеша до пистата).В събота ще ходя да гледам тренировките и ще набележа най-удачния вариант за паркиране и място от където да наблюдаваме самото състезание.ПП.Добавям и снимка с евентуалните места от където ще можем да минем до трасето.С оранжевата стрелка е посочена пътека която минава под моста и през доста жп.линии и излиза на гърба на "Порт Оил" с зелено е отбелязан пътя през надлеза.В събота ще постна кой от двата ще ни е по удачен.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ОК за сега остава в 9:45 на ОМВ-то до метро,а преди това може да се чуем по тел.пак.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          ОК за сега остава в 9:45 на ОМВ-то до метро,а преди това може да се чуем по тел.пак.
                          ООООООО Зарата. И вие ли ще идвате? Краси ще ти се обадя в събота вечерта да кажеш какво сте се разбрали с Дидо.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                            popara801 написа:
                            ООООООО Зарата. И вие ли ще идвате? Краси ще ти се обадя в събота вечерта да кажеш какво сте се разбрали с Дидо.
                            Ще чакам да се обадиш.А в събота ако не си зает що не дойдеш да гледаме тренировките от 12часа.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

краси влез по някое време в скайпа

Коментар

Браво бре, тука голяма организация кипи! Вие жени и дечурлига нямате ли си, а? Събота - тренировки, неделя - срещи, ралита, после пак срещи! Блазе им на ергените, а, Живко
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X