Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всеки да си облече суитчера, че да се забелязваме по-добре в тълпата и да си помахаме
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
      Всеки да си облече суитчера, че да се забелязваме по-добре в тълпата и да си помахаме
      Наско,искаш ли да си заръчаме фанелки на форума бре.Ей ги на как изглеждат.Има възможност и за друг модел или цвят.
      Прикачени файлове
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ха сега де, и таз добра, що питаш изобщо?! Няма само колите ни да са със стикери, я! Пиши каква е офертата, ама в темата, че да я видят и другите колеги и да се съберем повечко мераклии.ПП Дано да са везани, а не лепени
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ха аз искам такава фанелка и за срещата разбрах вече значи във 16:00 тоест след състезанието мерси много за инфото
          FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

Ха сега де, и таз добра, що питаш изобщо?! Няма само колите ни да са със стикери, я! Пиши каква е офертата, ама в темата, че да я видят и другите колеги и да се съберем повечко мераклии.ПП Дано да са везани, а не лепени
            Ми не са везани,но са с добра технология.Мастилото се вкарва директно в текстила.Ето о повече инфо за технологията.http://sedem.bg/faq/cat9 Точната цена не мога да ти кажа за момента,определя се от големината на щампите.Приблизително е около 28 лева с двете щампи (кръглото лого на лицето и големия надпис на гърба) без доставката.И около 6-7 лева ни е доставката.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ОК, съгласен! Как ще процедираме?
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ОК, съгласен! Как ще процедираме?
                На срещата да направим един списък с желаещи( Име,цвят,размер и модел на фанелата).Правим си списъка събираме пари за поръчката.Поръчваме ги и на следващата среща ги раздаваме.(срока на изработката и доставката е 7 дена)
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

:D хубави идеи, но са мн малки за мен тези. Аз ще накарам найката да ми я ушие. Шивачка е, хем ще бъде уникална по себе си :P

Коментар

deivid написа:
                    :D хубави идеи, но са мн малки за мен тези. Аз ще накарам найката да ми я ушие. Шивачка е, хем ще бъде уникална по себе си :P
                    Щом си расъл толкова мама да ти шие. А с логото как ще се справи?Може ли да ти го постави?Има и по големи фанелки XXL (гръдна обиколка 132 см и височина 70 см.)
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

аз съм навитак да съберем пари и някой да ги поръча аз мисля че една L-ка ше ми стане щот съм дребничак :D :D :D
                      FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

krasio_79bs написа:
                        deivid написа:
                        Щом си расъл толкова мама да ти шие. А с логото как ще се справи?Може ли да ти го постави?Има и по големи фанелки XXL (гръдна обиколка 132 см и височина 70 см.)
                        ами то там във фирмата има всичко. XXL ми е малак Като има леф ще ми направи.

Коментар

deivid написа:
                          krasio_79bs написа:
                          deivid написа:
                          ами то там във фирмата има всичко. XXL ми е малак Като има леф ще ми направи.
                          Ми дай да се видим с нея да разговаряме за изработка и цена.Ако може да ги направи да и ги поръчаме на нея.Няма да се занимаваме с куриери тн.Предполагам няма да откаже някой лев.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

говорих с нея, ела в скайпа да обесня какво каза. да се разберем по добре и бързо

Коментар

deivid написа:
                              говорих с нея, ела в скайпа да обесня какво каза. да се разберем по добре и бързо
                              След малко че съм още на работа.Ако искаш ми драсни един телефон на ЛС.Като се прибера да ти звъна да се разберем.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

готов си. Гледайте това Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 http://vbox7.com/play:a6dc2c19 , http://vbox7.com/play:08829d0e , абе я ми кажете това каква кола беше http://vbox7.com/play:b62a9a4b загатка

Коментар

Working...
                                X