Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Immortal написа:
    Надявам се, че deivid не е бил с кола на срещата. Без книжка, водки с лед...Давам форумско поръчение на най-яките от бургазлии - krasio_79bs, bavareca и др. следващия път да го дебнат специално Без майтап.
    Не се притеснявай,задачата е изпълнена още преди да е зададена.Младежа е още ученик в "Автото".Като завърши даскало ще си получи заветната книжка.И тогава ще види водки с лед по срещите на "кукуво лято"
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Не ми е проблем да взема колата сега, но не искам да рискувам. Като си взема книшката ще идвам с мойта кола( с мойто фиятче ) и може да пия. стига да ми се сърба нещо по така Пък ако има някви забрани, работи. кажете все пак съм нов и не съм сядал да чета от-до форума

Коментар

а и на ралито каде ще заставаме?? ще правим ли няква група или всеки за себе си

Коментар

la squadra azzurra написа:
        Тази неделя не се ли пада последната от месеца, май да! Т.е., не е хубаво да е само "фиатска", все пак срещите от втората и последната неделя са общи за всички италиански марки. Това 16.30 ч. не е обсъждано при колегите от Алфа и Ланча, все още общите срещи са с час 18.00 ч. А за когато решаваме да си направим междинна и просто да се съберем на по бира, можем да си го организираме тука както и където си искаме
        Не знаех че е такава традицията да се съчетаваме с тях.До сега не съм присъствал на такава среща.Предложих по ранен час поради две причини.1.Получава се голям промеждутък от време между финала в 15:30 и срещата в 18:00 часа.Ако имаме гости от Ямбол ще е по добре за тях да е по ранна срещата и да се приберат по на време.2.Не знам дали ще е удобно след цял ден на пистата да се прибереш за2 часа и пак да излезеш на среща.Аз нямам претенции в колко и с кого да бъде.Нали за това пуснах поста за да решим заедно.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Амчи виж първата страница от темата, бре А за Ланчите като гледам как си праскат срещите, честно, не видях да има някакъв ред в календара или пък постоянно място. Колега streethools, като пишеш в ЛанчаФорума, предложи и това да се съберем и трите форума заедно/то не че има много Алфи на последните срещи/, всяка втора и последна неделя на месеца на "Уест"-а,засега от 18.00 ч.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
            Амчи виж първата страница от темата, бре А за Ланчите като гледам как си праскат срещите, честно, не видях да има някакъв ред в календара или пък постоянно място. Колега streethools, като пишеш в ЛанчаФорума, предложи и това да се съберем и трите форума заедно/то не че има много Алфи на последните срещи/, всяка втора и последна неделя на месеца на "Уест"-а,засега от 18.00 ч.
            Не съм я чел темата от начало до край.Аз лично до сега не съм видял нито една Алфа освен твоята на срещите.За това така го предложих.Ще се радвам ако се съберем повече хора от "итал" форумите.Както казах за мен няма значение в колко часа ще бъде.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

пичове здравейте . кога се сабирате Фиат клуба , и каде ? От много време ви тарся , и немога да разбера каде се сабирате . Имате ли някакви изисквания кам колите ????? :D

Коментар

joko_007 написа:
                пичове здравейте . кога се сабирате Фиат клуба , и каде ? От много време ви тарся , и немога да разбера каде се сабирате . Имате ли някакви изисквания кам колите ????? :D
                Няма изисквания към колите.Следващата сбирка е на "Уеста" до тенис кортовете до ЦУРК-а.За сега е от 18:00 часа.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

става вапрос за тази неделя , така ли ????

Коментар

joko_007 написа:
                    става вапрос за тази неделя , така ли ????
                    Да тази неделя,в 18:00 часа на Уеста.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

мерси много . надявам се да сам свободен . ако идвам ще ме чуете :D :D :D :D

Коментар

явно имаш музичка а?

Коментар

за този момент нямам кои знае какво , по простата причина че баса ми е на ремонт , иначе може да се каже че имам малко :D

Коментар

даи снимки да видим с какво разполагаш.а и щом казваш че ще те чуем значи имаш недеи да скромничиш

Коментар

нямам снимки на това което ми е в колата . отпред имам 2 пайнерчета 6x4 и баса който е на ремонт в момента

Коментар

колеги къде сте се изгубили ся за неделя 18ч. ли остава

Коментар

Working...
                                X