Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги до скоро и аз имах фиат, но за съжеление вече го няма. Сега карам Ланча Либра. А въпросът ми е ще можели да идвам на вашите срещи, че колегите с Ланчий са доста несериозни.
    Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
    п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
    Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли

Коментар

streethools написа:
      колеги до скоро и аз имах фиат, но за съжеление вече го няма. Сега карам Ланча Либра. А въпросът ми е ще можели да идвам на вашите срещи, че колегите с Ланчий са доста несериозни.
      Заповядай,ще се радваме да се присъединиш.Срещата е днес от 18:00 часа на паркинга на капаните.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз не знам дали ще идвам. Ако имах книшка щях да дойда. В последствие до 18 часа ще разбера дали ще идвам

Коментар

Да не забравите да дойдете на сбирката! Дъжда да не ви плаши
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

и аз така викам да не ве плаши дажда да сте там плссссс
            FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

ай да видим фотографа какво е направил сега

Коментар

streethools написа:
                Тази вечер на паркинга ти ли беше със сивата Либра с ксеноните? Тъкмо излязох да те посрещна и взе, че тръгна
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

deivid написа:
                  ай да видим фотографа какво е направил сега
                  Качил съм снимките в галерията.Но имайки впредвид лошото време на са с добро качество.ПП.Не можах нещо да се справя с организацията на галерията.Албума излиза на 3 страница след снимките от предната среща Опитах няколко пъти но нещо не можах да го преместя.Утре ще се консултирам с "immortal" да ми разясни някои подробности за галерията.http://gall.fiat-bg.org/v/BG/Burgas/18.10.2009/
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

la squadra azzurra написа:
                    streethools написа:
                    Тази вечер на паркинга ти ли беше със сивата Либра с ксеноните? Тъкмо излязох да те посрещна и взе, че тръгна
                    Да колега аз бях...малко закаснях...аз се оглеждах да видя някого, но видях само фиятките...другият пат ще бъда точен...само ми кажете кога е следващата среща
                    п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287

Коментар

В неделя ще да е Не знам за другата, щото нали ще има рали в Бс, ама то ще се чуе тука кога, къде и в колко ПП: Снимките са екстра, ами кръчмето беше малко неуютно, пак ша сменяме май
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

В неделя ще да е Не знам за другата, щото нали ще има рали в Бс, ама то ще се чуе тука кога, къде и в колко ПП: Снимките са екстра, ами кръчмето беше малко неуютно, пак ша сменяме май
                        Аз предлагам другата неделя да се съберем след ралито и да обменим впечетления от състезанието.А и ще чакаме гости от Ямбол.Дано да успеят да дойдат за надпреварата.А от кръчмето и аз не останах доволен.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Аз предлагам другата неделя да се съберем след ралито и да обменим впечетления от състезанието.А и ще чакаме гости от Ямбол.Дано да успеят да дойдат за надпреварата.А от кръчмето и аз не останах доволен.
                          каде има рали колега

Коментар

Да видим дали ще успеят гостите от Ямбол В събота май ще ходим до братски Одрин с колегата VESKO_SZ, ако има желаещи да дойдат с нас - включвайте се.А в неделя, живот и здраве - ще видим. По-вероятно е да дойдем. Поне такива са нагласите засега.

Коментар

streethools написа:
                              krasio_79bs написа:
                              каде има рали колега
                              Идната събота и неделя ще се състои "Писта Бургас".Ще се проведе до надлеза" Владимир Павлов" до бензиностанцията "Порт Ойл"По късно ще се разровя за повече информация и ще я публикувам.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

:D още от ся се филмирате тука за ралито :D аааа ае, нашия я закарай тоя апарат на ремонт като наркоман съм излязал http://gall.fiat-bg.org/v/BG/Burgas/...N1697.JPG.html Едно време бях, стига ми толкова. Ама тая снимка ми напомня старото време :X

Коментар

Working...
                                X