Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Н-ВЪЛКЪТ написа:
    не брат не е просто позната :D
    Аааа,що развали интригата бре.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

да мойе да се сетите малко за мен скоро никой фиатаджия нее пазарил от мен

Коментар

:D

Коментар

разочеровани сме
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

и каква е причината за това аз сам сигурен че ти даже незнаеш кой работи в магазина

Коментар

Къде се намира този магазин ?
              Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
              Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
              Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

z_sutrov написа:
                krasio_79bs написа:
                z_sutrov написа:
                krasio_79bs написа:
                ЕЕЕййй нидейти така да бързате бре.Елена нал ви каза да чакате да го изпера 1-2 пъти да видим дали е стока.Посли да ни ривете из форума чи съм въ подвел.
                Е то е ясно. Даже може и да почерпиш, че сме те послущали пък те излезли калпави. Мен не ме е страх ако са Български, а ме е страх да не са от Турските пазари някъде купени и брудирани само тука.
                То май миналата седмица един колега имаше сватба???Ако се сети кой трябва да почерпи да вдигне високо ръка
                Аз , аз. Ще почерпим ама то незнам кога и къде. Някаде ако намерите терен за джамбуре има ракия колкото искате и вино малко по-малко. За салата все ще измислим нещо. А и водка има забравих да спомена.
                Има терен,имааааааааааа! Ама е в Шоплука,малко далечко ви идва...ма ний сме винаги готови за джамбурета! ПП.Извинявайте,че ви пиша в темата!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

магазина се намира на улица Иван Вазов 71 и до края на месеца има специални промоции които сам сигурен че штеви харесат :D

Коментар

Irka_fihi написа:
                    z_sutrov написа:
                    krasio_79bs написа:
                    z_sutrov написа:
                    krasio_79bs написа:
                    ЕЕЕййй нидейти така да бързате бре.Елена нал ви каза да чакате да го изпера 1-2 пъти да видим дали е стока.Посли да ни ривете из форума чи съм въ подвел.
                    Е то е ясно. Даже може и да почерпиш, че сме те послущали пък те излезли калпави. Мен не ме е страх ако са Български, а ме е страх да не са от Турските пазари някъде купени и брудирани само тука.
                    То май миналата седмица един колега имаше сватба???Ако се сети кой трябва да почерпи да вдигне високо ръка
                    Аз , аз. Ще почерпим ама то незнам кога и къде. Някаде ако намерите терен за джамбуре има ракия колкото искате и вино малко по-малко. За салата все ще измислим нещо. А и водка има забравих да спомена.
                    Има терен,имааааааааааа! Ама е в Шоплука,малко далечко ви идва...ма ний сме винаги готови за джамбурета! ПП.Извинявайте,че ви пиша в темата!
                    Ирка,ако ще правиш от оная"гадната" торта,да паля колата и да идвам
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ge64eto_88 написа:
                      и каква е причината за това аз сам сигурен че ти даже незнаеш кой работи в магазина
                      изобщо не говорех на теб, и мн добре знам кой си
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                        разочеровани сме
                        Развали ви се сапунката.Не можа да стане сериал достоен за филмиране.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

оооп. Нещо интересно изтървал ли съм?? Кога е следващото сабиране (и в колко часа)?

Коментар

deivid написа:
                            оооп. Нещо интересно изтървал ли съм?? Кога е следващото сабиране (и в колко часа)?
                            Тази неделя от 18:00 часа на паркинга на капаните.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ок идвам

Коментар

ge64eto_88 написа:
                                да мойе да се сетите малко за мен скоро никой фиатаджия нее пазарил от мен
                                Аз днеска при тебе ли идвах за дискове(предни) и накладки
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X