Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    z_sutrov написа:
    krasio_79bs написа:
    ЕЕЕййй нидейти така да бързате бре.Елена нал ви каза да чакате да го изпера 1-2 пъти да видим дали е стока.Посли да ни ривете из форума чи съм въ подвел.
    Е то е ясно. Даже може и да почерпиш, че сме те послущали пък те излезли калпави. Мен не ме е страх ако са Български, а ме е страх да не са от Турските пазари някъде купени и брудирани само тука.
    То май миналата седмица един колега имаше сватба???Ако се сети кой трябва да почерпи да вдигне високо ръка
    Аз , аз. Ще почерпим ама то незнам кога и къде. Някаде ако намерите терен за джамбуре има ракия колкото искате и вино малко по-малко. За салата все ще измислим нещо. А и водка има забравих да спомена.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Абе краси аз женен, женен ама ще питам: къде си ги водил ти тая седмица тея моми? Гледам в албума ти някакви снимки.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        krasio_79bs написа:
        z_sutrov написа:
        krasio_79bs написа:
        ЕЕЕййй нидейти така да бързате бре.Елена нал ви каза да чакате да го изпера 1-2 пъти да видим дали е стока.Посли да ни ривете из форума чи съм въ подвел.
        Е то е ясно. Даже може и да почерпиш, че сме те послущали пък те излезли калпави. Мен не ме е страх ако са Български, а ме е страх да не са от Турските пазари някъде купени и брудирани само тука.
        То май миналата седмица един колега имаше сватба???Ако се сети кой трябва да почерпи да вдигне високо ръка
        Аз , аз. Ще почерпим ама то незнам кога и къде. Някаде ако намерите терен за джамбуре има ракия колкото искате и вино малко по-малко. За салата все ще измислим нещо. А и водка има забравих да спомена.
        Само туй ми трябваше сега.Да мисля цяла вечер де да се почерпим.То наистина че терена е най-големия проблем.Другото е лесна работа.Че и застудя не става да си спретнем едно барбекю на открито.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дайте една касичка да си направим тогаз и да има финанси за разни мероприятия после
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

z_sutrov написа:
            Абе краси аз женен, женен ама ще питам: къде си ги водил ти тая седмица тея моми? Гледам в албума ти някакви снимки.
            Едната мома(русичката)имаше ЧРД.Бяхме наели една къща в Бръшлян за събота вечерта.После до Стоилово на барата и водопада,от там до една местност над Малко Търново после до музея.И за финал в Младежко (реката и пещерата)
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              z_sutrov написа:
              Едната мома(русичката)имаше ЧРД.Бяхме наели една къща в Бръшлян за събота вечерта.После до Стоилово на барата и водопада,от там до една местност над Малко Търново после до музея.И за финал в Младежко (реката и пещерата)
              Незнаех, че на младежко имало и пещера. Ходили сме там на пикници ама никой не е казал за такива неща. Колкото до касата съм с 2 -те ръце ЗА. Даже мога да предложа човек(ако на него му се занимава) да е в него. А именно колегата Краси.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                krasio_79bs написа:
                z_sutrov написа:
                Незнаех, че на младежко имало и пещера. Ходили сме там на пикници ама никой не е казал за такива неща. Колкото до касата съм с 2 -те ръце ЗА. Даже мога да предложа човек(ако на него му се занимава) да е в него. А именно колегата Краси.
                А стига бе,и ковчежник ли ще ме правите?Айде да го обсъдим на срещата.То нали трябва да се знае с какви цели ще се ползва тази каса.После да не стане така че да има сърдити от рода на "Аз дадох пари,ама не можах да дойда" и тн.И аз съм си мислил за някакъв такъв вариант примерно да събираме някой лев за гориво и да си организираме екскурзии и гостувания до колеги от други градове и тн..
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

краси случаино едното момиче да се казва Валя

Коментар

за колегите

Страхотен е суитчера :D направо си го заръчах!А в неделя ще доида но незнам дали ще ми го донесат дотогава! Както и да е ще се видим в неделя! Касмет и успех на всички!

Коментар

Н-ВЪЛКЪТ написа:
                      краси случаино едното момиче да се казва Валя
                      Да Валя се казва,да не изскочи някоя стара любов?
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

завъртя се интригата
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

А ся, "Перлата" ряпа да яде
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp