Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за колегите

здравеите колеги от форума!Искам да се присъединя към вас.От скоро съм във форума но не отскоро съм качен на Фиат !Ще съществува ли проблем да доида на нйакоя сбирка да се запозная с вас колеги! Предварително благодаря и Лек и безавариен път на всички!

Коментар

Re: за колегите

stanimir Katzarov написа:
      здравеите колеги от форума!Искам да се присъединя към вас.От скоро съм във форума но не отскоро съм качен на Фиат !Ще съществува ли проблем да доида на нйакоя сбирка да се запозная с вас колеги! Предварително благодаря и Лек и безавариен път на всички!
      Винаги се радваме когато има нови хора които да дойдат на сбирката.Заповядай да се запознаем.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

и аз така викам колкото повече толкова по добре а среща ще има тая неделя за колегата ако не е прочел по горе
        FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

На ямболската/сливенската среща няма ли да ходим скоро Поне докато е още хубаво времето...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
            На ямболската/сливенската среща няма ли да ходим скоро Поне докато е още хубаво времето...
            Ми то тази седмица се разбрахме за тук в Бургас,следващата е "Писта Бургас" и ямболии казаха че ще идват да гледат състезанието заедно със нас.Остава по следващата седмица да им върнем гостуването на 1.11.2009.Аз така ги виждам нещата.По рано няма как да стане според мен.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Извинявам се, че си тръгнах от последната среща толкова бързо. Трябваше да ходя до Созопол по работа. Вече си залепих стикера :D Тази неделя се чакаме в 18.00 на паркинга до капанчетата така ли
              Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
              Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
              Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

atom написа:
                Извинявам се, че си тръгнах от последната среща толкова бързо. Трябваше да ходя до Созопол по работа. Вече си залепих стикера :D Тази неделя се чакаме в 18.00 на паркинга до капанчетата така ли
                Така де,на капаните.И ши ти спуснем гумите да не бягашш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За съжаление мога да докарам кокошки и току пронесли ярки...........лично мое мнение ,че са по-добри от пиленцата.Хем са по-добри във всичко ,а и яйца ще си хапваме.Както и да е от дано имам време да дойда..........VIVA FIAT.
                  ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

Благодаря ви колеги за разбирането!Снощи моята балдъзка и щукнало да се сгодява и нищо чудно да се наложи да пътувам за свиленград но много искам да доида!Надявам се да не е тази седмица годежчетощот ще ми обърка програмата!Поздрави на всички!

Коментар

аз имам помпа краси :D
                      Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                      Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                      Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

stanimir Katzarov написа:
                        Благодаря ви колеги за разбирането!Снощи моята балдъзка и щукнало да се сгодява и нищо чудно да се наложи да пътувам за свиленград но много искам да доида!Надявам се да не е тази седмица годежчетощот ще ми обърка програмата!Поздрави на всички!
                        Хм, ако чак толкова настояваш, може да се разменим за идеята В Свиленград имам бойни другари и винаги съм си изкарвал чудесно, даже и на мач съм ходил на "Граничар" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колеги от днес вече съм с отличителни белези по машината
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Краси,дойде ли ти сиутчера ?
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              Краси,дойде ли ти сиутчера ?
                              Дойде Пуснал съм снимка в темата за суитчера.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

какъв съитчер колега я ме вкарай и мен в далаверата :D
                                FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

Working...
                                X