Joro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще мина тези дни да видя какво става с "Уеста""deivid" На някои колеги може да не им е удобно да се местим из града.Ако стане така че се събираме на "Уеста" ще бъдеш своевременно предупреден.Ще ги събереш колегите които те чакат на Техномаркета и ще ги доведеш в колона до "Уеста" ПП.И на мен ми е по удобен Техномаркета че ми е наблизо,ама няма подобаващи условия за сбирка.( ако завали ко праим?)
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ще мина тези дни да видя какво става с "Уеста""deivid" На някои колеги може да не им е удобно да се местим из града.Ако стане така че се събираме на "Уеста" ще бъдеш своевременно предупреден.Ще ги събереш колегите които те чакат на Техномаркета и ще ги доведеш в колона до "Уеста" ПП.И на мен ми е по удобен Техномаркета че ми е наблизо,ама няма подобаващи условия за сбирка.( ако завали ко праим?)
Коментар
-
reter написа:Joro скоро няма ли да преминаваш в турбо измерението
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Като че ли ми се сменя малко обстановката.... "Уест"-а
Коментар
-
По-скоро НЕ искам, не че е лошо мястото на срещите, даже напротив, просто малко разнообразие от време на време! Искам да си наредим някъде колиците, да си седнем, да си пием биричката и да си ги гледаме Убавиците...То, не че есенно-зимният сезон може да стане това някъде, ама аз да си кажаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар