Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за сега сам на 100% сигурен
    Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

Надявам се до тогава да съм запалил новото сърце и пак да дойда с типока До сега съм свалял задния мост за нови тампони, подмяна на спирачен регулатор, профилактика на задните апарати и раздвижване на ръчната сменям окачването с на 1.8цата като отпред слагам и нови амортисьори, сменям стабилизиращата и рейката, прокарах инсталацията на мотора и мотора е в коша. Нов съединител и масло за скоростната, както и гарнитура за картера на двигателя, мина ревизия на биелните лагери, последно вързах скоростния лост и педалите НО съм обнадежден, че до 11ти ще е на ход пуста му работа не остава време
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

зрд. скоро си купих фиат браво. имам голямо желание да доида на накоя среща. моля обяснете къде кога как, че не съм много запознат с тея работи.
        Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
        Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
        Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

atom написа:
          зрд. скоро си купих фиат браво. имам голямо желание да доида на накоя среща. моля обяснете къде кога как, че не съм много запознат с тея работи.
          Срещите се състоят в "Уест"до тенис кортовете в морската градина.- За сега срещите са от 18 часа.Датата за следващата е 11.10.неделяhttp://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...04136&t=h&z=18
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

немога да се ориентирам. тва там кадето се излиза преди стария плаж ли е ? минава се покраи лудницата ако е същото

Коментар

atom написа:
              немога да се ориентирам. тва там кадето се излиза преди стария плаж ли е ? минава се покраи лудницата ако е същото
              Точно там.От жп прелеза се спускаш към парка и веднага в дясно,минаваш покрай ЦУРКа и насреща са ти кортовете.Пред тях има само едно заведение и това е Уеста.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ок мерси може да се видиме тогава

Коментар

Хоп, една снимка от последната среща. Само колиците обаче, и пропускаме Уно-то на Бавареца, щото дойде по-късничко. Този път по изключение бяхме в подобието на кафене в ЦУРК-а, че нещо освежаваха "Уест"-а. Може би алфите са имали предварителна информация на уше и затова пропуснаха тактически и ме оставиха сам с моята скромна 156-ца в компанията на 6 фиата
                  Прикачени файлове
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                  Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

:D

Коментар

la squadra azzurra написа:
                      Хоп, една снимка от последната среща. Само колиците обаче, и пропускаме Уно-то на Бавареца, щото дойде по-късничко. Този път по изключение бяхме в подобието на кафене в ЦУРК-а, че нещо освежаваха "Уест"-а. Може би алфите са имали предварителна информация на уше и затова пропуснаха тактически и ме оставиха сам с моята скромна 156-ца в компанията на 6 фиата
                      Кога свари ни щракана? Сега се прибирам от разходка с колелото и забелязах че Уеста още е в ремонт.Не ми се вярва да го оправят до неделя.Ако имате предложения да се съберем някъде другаде тази неделя за да не стане пак да опрем до кафето в ЦУРКа.Моето предложение е да се съберем този път на бистрото на хотел Авеню.Намира се до техномаркета,има място за колите и на външен вид ми се видя добре.http://maps.google.com/maps/ms?hl=en...eb644&t=h&z=17
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        la squadra azzurra написа:
                        Кога свари ни щракана? Сега се прибирам от разходка с колелото и забелязах че Уеста още е в ремонт.Не ми се вярва да го оправят до неделя.Ако имате предложения да се съберем някъде другаде тази неделя за да не стане пак да опрем до кафето в ЦУРКа.Моето предложение е да се съберем този път на бистрото на хотел Авеню.Намира се до техномаркета,има място за колите и на външен вид ми се видя добре.http://maps.google.com/maps/ms?hl=en...eb644&t=h&z=17
                        Че тази неделя ще се събирате ли?Защото аз тази ще мога ама другата не , че ще се женя и ще съм в Зарата и ще посетя тяхната среща.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

По принцип не е неделя за сбирки,но на предната среща си приказвахме че ако има желаещи може да се съберем и тази неделя.Така че,ако има желаещи ще се съберем,ако няма ще е другата седмица.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Следя темата и ще изкоча с бялата бразилка.
                            ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

krasio_79bs написа:
                              По принцип не е неделя за сбирки,но на предната среща си приказвахме че ако има желаещи може да се съберем и тази неделя.Така че,ако има желаещи ще се съберем,ако няма ще е другата седмица.
                              краси ако се варнем навреме от пловдив щи ти званнна каде сте да доида и аз
                              FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

DEICIDE 666, много ти харесвам аватара

Коментар

Working...
                                X