за сега сам на 100% сигурен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Надявам се до тогава да съм запалил новото сърце и пак да дойда с типока До сега съм свалял задния мост за нови тампони, подмяна на спирачен регулатор, профилактика на задните апарати и раздвижване на ръчната сменям окачването с на 1.8цата като отпред слагам и нови амортисьори, сменям стабилизиращата и рейката, прокарах инсталацията на мотора и мотора е в коша. Нов съединител и масло за скоростната, както и гарнитура за картера на двигателя, мина ревизия на биелните лагери, последно вързах скоростния лост и педалите НО съм обнадежден, че до 11ти ще е на ход пуста му работа не остава време'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
atom написа:зрд. скоро си купих фиат браво. имам голямо желание да доида на накоя среща. моля обяснете къде кога как, че не съм много запознат с тея работи.
Коментар
-
Хоп, една снимка от последната среща. Само колиците обаче, и пропускаме Уно-то на Бавареца, щото дойде по-късничко. Този път по изключение бяхме в подобието на кафене в ЦУРК-а, че нещо освежаваха "Уест"-а. Може би алфите са имали предварителна информация на уше и затова пропуснаха тактически и ме оставиха сам с моята скромна 156-ца в компанията на 6 фиатаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Хоп, една снимка от последната среща. Само колиците обаче, и пропускаме Уно-то на Бавареца, щото дойде по-късничко. Този път по изключение бяхме в подобието на кафене в ЦУРК-а, че нещо освежаваха "Уест"-а. Може би алфите са имали предварителна информация на уше и затова пропуснаха тактически и ме оставиха сам с моята скромна 156-ца в компанията на 6 фиата
Коментар
-
krasio_79bs написа:la squadra azzurra написа:Хоп, една снимка от последната среща. Само колиците обаче, и пропускаме Уно-то на Бавареца, щото дойде по-късничко. Този път по изключение бяхме в подобието на кафене в ЦУРК-а, че нещо освежаваха "Уест"-а. Може би алфите са имали предварителна информация на уше и затова пропуснаха тактически и ме оставиха сам с моята скромна 156-ца в компанията на 6 фиатаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
krasio_79bs написа:По принцип не е неделя за сбирки,но на предната среща си приказвахме че ако има желаещи може да се съберем и тази неделя.Така че,ако има желаещи ще се съберем,ако няма ще е другата седмица.FIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар