колеги тази седмица ще правите ли среща на фиатчетата?
Ами аз смятам да мина към 18.00. Дано да има и други. Не знам от алфа форума как са настроени, ще погледна и там.
Ние с теб си пишем, и тук, и там , аз също ще дойда... А относно мотокроса - честно, нямам грам тръпка, бре, Краси! Мини после да разкажеш поне имало ли е и други ФИАТентусиасти!
То добре да мина,ама къде ще бъде срещата?На ’’Уеста’’ ли?А иначе нашия съфорумец ’’bavareca’’ със сигурност ще присъства на рали кроса.
Мисля, че "Уест"-а последно остана като място за срещи. Имаше предложение за горния паркинг на Бургас Плаза, ама май отпадна, засега А и тъй, като гледам, около 10.00 ч. и кафенце може да пийнем...
Мисля, че "Уест"-а последно остана като място за срещи. Имаше предложение за горния паркинг на Бургас Плаза, ама май отпадна, засега А и тъй, като гледам, около 10.00 ч. и кафенце може да пийнем...
Абре ти не работиш ли ами само по срещи ходиш,мискинин такъв
Абре ти не работиш ли ами само по срещи ходиш,мискинин такъв
а защо не се разходите до дебелт за да гледате рали-кроса? ще има три представителки на концерна ФИАТ очертава се много успорвана битка който иска да гледа да заповяда в събота от 13:00 и в неделя от 10:00!!! сори че малко касно се сетих да пиша ама ми пушеше главата цяла седмицаи да не забравите да званнете да се видим ако дойдете тел. миго има в раздела телефони за помощ и Краси също!ще се радвам да се видим там
колеги тази седмица ще правите ли среща на фиатчетата?
Ами аз смятам да мина към 18.00. Дано да има и други. Не знам от алфа форума как са настроени, ще погледна и там.
Ние с теб си пишем, и тук, и там , аз също ще дойда... А относно мотокроса - честно, нямам грам тръпка, бре, Краси! Мини после да разкажеш поне имало ли е и други ФИАТентусиасти!
Колега няма да е мотокрос а рали-крос и е много по итересно от мотокроса!има много успорвана битка строшени калници брони и т.н нямя да съжалявяш ако дойдеш да гледаш :D
Коментар