колега Interceptor,тебе не те познавам от срещите ама иначе колата ти от форума по снимка я знам.Вчера беше паркирал зад църквата до икономическия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
z_sutrov написа:колега Interceptor,тебе не те познавам от срещите ама иначе колата ти от форума по снимка я знам.Вчера беше паркирал зад църквата до икономическия.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
mnpenchev
-
hi
кога ще е следващата среща...дата и час ако може...че ми се идва...Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли
Коментар
-
А преди голямата среща можем да си организираме една черноморска, с маса и преспиване! Мога да предложа добра оферта, в Несебър, ресторантче с хотел отгоре, ! Ако го прегърнете като идея, ще се информирам за точни цени и някой уикенд/петък, събота вечер/ можем да направим Фиат инвазия в тоз китен градец!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:А преди голямата среща можем да си организираме една черноморска, с маса и преспиване! Мога да предложа добра оферта, в Несебър, ресторантче с хотел отгоре, ! Ако го прегърнете като идея, ще се информирам за точни цени и някой уикенд/петък, събота вечер/ можем да направим Фиат инвазия в тоз китен градец!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар