Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе тая кола зад Стилото и миналия път беше там, да не е крадена :D
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

nikki_sixx написа:
      bavareca написа:
      тази неделя ще има ли среща?
      Братле, не знам дали ше имате среща.. ама нашата фирма ше прави новогодишния банкет у вашия град (тая събота)! Таааа, ако реша да отида - ше ти драсна да се видиме.., че ми липсва кратуната ти!
      кво значи ако реша на такива банкети се ходи задалжително ще се радвам да се видим Ники0895713861-това ми е тел. званни
      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Както обикновенно, от 14:00 заповядайте на паркинга на автото.

Коментар

donnna написа:
          nikki_sixx написа:
          bavareca написа:
          тази неделя ще има ли среща?
          Братле, не знам дали ше имате среща.. ама нашата фирма ше прави новогодишния банкет у вашия град (тая събота)! Таааа, ако реша да отида - ше ти драсна да се видиме.., че ми липсва кратуната ти!
          баси... на мен няма ли да дръннеш 1 жица да ударим по бира преди банкета - за отскок
          И на теб и на Бавареца ше дзвънна.. ама ше видим кога ше тръгнем, и съответно кога ше пристигнем! Срещата на Гларусите явно ше я пропусна обаче... шото е в 14 часа...а ние по-рано от 14.30 едва ли ще тръгнем.
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Тази неделя ще правим ли нещо, че се чудя кога да тръгвам за София ?

Коментар

среща

Заповядайте на среща на 27.12.2008 г., от 12.00 ч.-механа "Банско"- Бургас.За тези, които не го знаят, заведението се намира на пл."Кирил и Методий".
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

за среща

да питам:кога сега останаха събиранията и къде? ще има ли тая неделя и в колко часа ако има?
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

опи и аз да питам ще има ли тая неделя среща и в колко часа че смятам да дойда че вече не съм в бокса :D :D :D :D :D :D
                  FIAT COUPE 2.0 20V

Коментар

някой няма ли да вземе отношение за утре ще се збираме ли или не?????
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Ако има мераклии за следващата неделя, най-вероятно и аз ще се метна да хвърля едно око
                      Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.

Коментар

колеги , ще има ли среща да дойда да се видим в момента съм в Бургас
                        FIAT Bravo_GT

Коментар

да ще има.в 17 на паркинга на Автото.Това е с/у Happy.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

[Там сме !

Коментар

Няма какво да питате, всяка втора и последна неделя от 17 часа на паркинга на автото има сбирки, може и 3 коли да има, може и 30, но винаги има.

Коментар

Колеги дайте да сперетнем една среща тази събота или неделя че ви забравих :D Желаещи?
                                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
                                X