ОК, щом е за неделя - ще мина в 14:00 през бургаската и после в 17:00 на варненската среща :D Ако нещо не се обърка де :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
e
здравеите колеги, от доста време искам да се сдобия с една от лепенките на форума, някои от вас продава ли такива и ако доида на срещата мога ли да си купя, в неделя маи го дават да вали и да е студено, а що се отнася до хепи, не ви ли мирише на манджа там, на уеста е 2 пъти по-добре, но вие си знаете де ще се постарая да присъствам и аз, със пукнатия колекторpunto gt3 98'
Коментар
-
@mnpenchev - Колега ако имаш още от големите стикери за задния прозорец ми запази един за Неделя ще дойда да го взема, пък след това ще почерпя нещо Значи сега в Събота/Неделя ли е, че съвсем се обърках вече и..от 14.00 пак на паркинга на автото ли сме..?Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Re: e
Little Bullet написа:здравеите колеги, от доста време искам да се сдобия с една от лепенките на форума, някои от вас продава ли такива и ако доида на срещата мога ли да си купя, в неделя маи го дават да вали и да е студено, а що се отнася до хепи, не ви ли мирише на манджа там, на уеста е 2 пъти по-добре, но вие си знаете де ще се постарая да присъствам и аз, със пукнатия колекторFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
mnpenchev
-
mnpenchev
Мможе и в събота да се съберем сутринта и да отидем до Дебелт да погледаме ралито. пък някой може и да се престраши да се пусне, хем колона ще направим.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар