Joro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
loop написа:Утре ще има ли среща?
Коментар
-
Абре, то хубуу се пие бира по тез сБирки, ама дайте примерно и нещо да свършим като се събираме толкова младежи, здрави и прави, на едно място! Нещо за града ни, да боядисаме някоя пейка, някоя детска пързалка или нещо подобно, хората да кажат: "На, тез юнаци от Фиат Форума, гледай ги какви работа правят, бравос!" и тн! Нещо социално, ако ме разбирате...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
mnpenchev
Значи правим срещата от 14:00 (зимно време), ще драсна и на алфистите да дойдат и те в уречения час, имам 2 големи стикера - за задното стъкло и са в багажника, ако някой има от малките, няма да откажа един, а за обществените дейности може да се помисли много, но нека да е в по-благоприятно време, че на тоя студ ми замръзва шушулката Дано тази седмица надвием алфите по бройка :D
Коментар
-
Колегата ли е в грешка или срещата наистина е в събота ?В 14:00 дори и в неделя да е - супер ще е... на редовните в 17:00 не идвам защото пътувам за Варна по това време всяка неделя... минавам през паркинга но все закъснявам с около 30 минути и вече сте в Хепито...Joro написа:kiler_4o написа:което според мен при наличието на толкова много фенове е прекалено рядко... мисля, че е време да направим срещите на по-често...
Коментар
-
mnpenchev
Ами те са си в неделя срещите, какво да го уточняваме, към колегата bavareca - и в 15 да дойдеш, паркирай до италянките и влизай в хепи, а може и още да сме отвън, зависи от времето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар