Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не знам как е за вас но мен към 14 следобед доста стабилно ме напича слънцето, омекват ми краката и мозъка, а и е "по никое време", 17 звучи каде по-нормално

Коментар

Кви 2 следобед. То трябва да си луд да излезеш по това време. Затова в 5 друга работа е тогава ....
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 145 1.6 TS

Коментар

И на мен много ми се идваше на срещата утре, но просто с тия проблеми със съединителя ме е страх да я карам, че не знам, кога ще ме остави на пътя..или ще паркирам в някоя друга кола пред мен Явно ще се видим на следващата среща, живи и здрави! Поздрави.
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

каде ще са последно срещите със фиатите???някои да пише ЛС
          Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
          п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
          Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли

Коментар

streethools написа:
            каде ще са последно срещите със фиатите???някои да пише ЛС
            Последната беше на паркинга зад Автото и от там на Хепи, мисля така и ще остане.

Коментар

donnna написа:
              Срещата е на 31ви... и тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща - хич да не ми викат, че била несериозна работата... ние си се събираме по 4-5 фиата, вие като не идвате - вие губите SmileИзвън-форумно се събрахме дори 7 фиата, а само 3 бяхме от форума, ако станете малко по-сериозни може и повече да станем... Несериозна е не нашата, а вашата работа Very Happyтаа... следващата среща е на 31ви в 17:00 на West-а ... който не знае къде е - на първа страница има линк към bgmaps, или да ми пише ЛС и ще се уговорим нещо...По фиатските срещи си имаме редовни фиатаджии, които ходим всеки път ... и много мразя да ме наричат несериозен Evil or Very Mad Щом аз отидох на 2 цилиндъра на среща в жегата, значи и най-голямата жега не Ви е оправдание Smile
              Килърчо, тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща имат жена на която трябва да обръщат внимание, по две деца, които също искат своето, къща, която също иска поддръжка, ремонт и т.н. и куп други ангажименти... пък и не виждам с какво мога да се обогатя духовно от срещи с тийнове като тебе...
              Ми като не можеш да се "обогатиш духовно" с тийнове като мене - по-добре не идвай... по-добре да си идваме тийнове фенове на марката, от колкото велики хора, които нямат какво повече да научат...

Коментар

На следващата вече идвам че ми забравихте физиономията пък и заминавам за Варна
                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

mnpenchev написа:
                  Последната беше на паркинга зад Автото и от там на Хепи, мисля така и ще остане.
                  Ко стана с West-a?
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ми като не можеш да се "обогатиш духовно" с тийнове като мене - по-добре не идвай... по-добре да си идваме тийнове фенове на марката, от колкото велики хора, които нямат какво повече да научат...
                    е те нали не идвам какъв ти е проблема???
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                      е те нали не идвам какъв ти е проблема???
                      Че някой ме нарече несериозен, заедно с останалите... а тая дума нещо не ми утива... друг проблем - нет

Коментар

Днеска добре се получи, очакваме включване от килърчо заедно със снимките

...E90..incoming..!!

Коментар

loop написа:
                          Днеска добре се получи, очакваме включване от килърчо заедно със снимките
                          аа, лесно ти е на теб :D Така се качват снимки по 4+ MB ... чакам предложения за места, където мога да ги кача Те не са от най-хубавите снимки, но какво да се прави

Коментар

Килъре, ако искаш ще дам скайп, да ми ги пратиш, ще ги намаля доста и кача, иначе пробвай в imageshack.us или пробвай на своя глава с някоя от безплатните програмки като photo resizer plus

Коментар

mnpenchev написа:
                              Килъре, ако искаш ще дам скайп, да ми ги пратиш, ще ги намаля доста и кача, иначе пробвай в imageshack.us или пробвай на своя глава с някоя от безплатните програмки като photo resizer plus
                              Дай скайп или направо ми пиши на скайп kiler_4o не ми е проблема resize-a , а това къде да ги кача... нета ми е достатъчно бърз за 5 минути да ги кача всичките (те не са много)edit: какво ще кажете другия път ако съм тук на срещата - да направим един клип всички коли форсирани на ограничител ? :D:D:D

Коментар

kiler_4o написа:
                                mnpenchev написа:
                                Дай скайп или направо ми пиши на скайп kiler_4o не ми е проблема resize-a , а това къде да ги кача... нета ми е достатъчно бърз за 5 минути да ги кача всичките (те не са много)edit: какво ще кажете другия път ако съм тук на срещата - да направим един клип всички коли форсирани на ограничител ? :D:D:D
                                Стига да си сменя генерацията няма проблем.. че нали чу как дрънчи грозно .. Ама искам да се чува .. --- ууууууууууъъъммм цсссссссссс И ако ще ходиш към Варна да ми вземеш един стикер за задния прозорец :D

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X